AnnonceLuk annonce
24-årig løsladt efter at have truet jobcenteret med håndgranat

22-10-2019

Politiet mødte talstærkt op ved jobcentret på Torvet i Kalundborg i forbindelse med truslen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Den 24-årige mand som mandag truede Jobcenter Kalundborg med en håndgranat, og som blev anholdt mandag sidst på eftermiddagen, er blevet løsladt, men er fortsat sigtet i sagen.

Mandag eftermiddag kl. 14.21 anmeldte jobcenteret ved Kalundborg Kommune, at en medarbejder havde talt i telefon med en utilfreds borger, som havde fremsagt trusler mod jobcenteret. Den utilfredse borger, en 24-årig mand fra Kalundborg, var meget ophidset, og sagde han ville komme og gøre skade på medarbejderne på jobcentret. I den forbindelse nævnte manden, at han havde adgang til en håndgranat.

Politiet tog truslerne meget alvorligt, og sendte flere patruljer til stedet, for at sikre personalets tryghed og for at finde frem til den mistænkte. Da jobcentret lukkede, forblev politiet på stedet for fortsat at skabe tryghed for personalet, som havde fri.

Politiet fik telefonisk kontakt til den mistænkte, som indvilligede i at møde op på Kalundborg Politistation. Den 24-årige mødte op på politistationen kl. 16.23, hvor han blev anholdt og sigtet for trusler på livet.

Den 24-åriges bopæl blev ransaget, uden at politiet fandt nogen håndgranater eller andre virkemidler til at føre truslen ud i livet.

Anklagemyndigheden vurderede ikke, at manden havde en reel hensigt i at føre truslen ud i livet, men at han havde udtalt truslerne i frustration. Der blev ikke skønnet at være grundlag for, at den 24-årige skulle fremstilles i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling. Han blev derfor løsladt, men er fortsat sigtet i sagen.

Se også - Video: Trussel mod jobcenteretKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0