AnnonceLuk annonce
Den klassiske og den grønne

26-10-2019

Mia Reesen i sit køkken i Kærby. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Mia Reesen, der er kendt af mange for sin gode mad, holder til dagligt til i sit køkken i Kærby, hvor hun nu har åbnet op for bestillinger til årets julefrokost. 

Mia Reesen har i år to muligheder at byde sine kunder, hvad angår julefrokost. Der er den klassiske julefrokost og den grønne. Den grønne er en vegetarudgave af julefrokosten, som de fleste kender den.

En klassisk eller en grøn

”Jeg har lavet to julefrokoster i år. Den ene er vegetarisk næsten vegansk, da flere og flere gerne vil leve grønt, og tænke på bæredygtighed m.m., og jeg elsker jo og prøve nye ting af. Det er i øvrigt også et godt alternativ til alle dem, der skal til en masse julefrokoster,” fortæller Mie Reesen.

Mia Reesen har nemlig en holdning til tingene, og der skal være noget for enhver smag fra hendes køkken.  

”Men der er også en tendens til en skarp holdning til, hvordan julemaden skal være. Mange mener, at den skal være, som vor mor laver den, og da jeg jo også er mor, er den del også mulig,” siger Mia Reesen med et smil. 

Elsker julen

Mia Reesen elsker jul, men synes indimellem også, at det kan være lidt vulgært med den overflod af mad, der ofte ses i forbindelse med højtiden.

”Jeg elsker jo at retterne har lidt kant, men også grønt, så vi bliver behageligt mætte efter, at have spist os igennem alle disse retter. Jeg elsker jul, men det er også lidt vulgært med alt det mad, så hellere lidt, men godt og lavet med kærlighed,” fortæller hun, og slutter: ”Det er nok særligt folk mod København, der vælger den grønne.  Hvorimod folk herude vil have det mere traditionelt. Men mange er glade for muligheden, og nogle vil gerne mikse de to julebuffeter, og det kan sagtens lade sig gøre.”Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0