AnnonceLuk annonce
Frisk luft - seje oplevelser - godt kammeratskab

18-10-2019

Der er masser af hygge og stemning i spejderhytten på Hestehaven i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det Danske Spejderkorps Esbern Snare i Kalundborg inviterer alle piger og drenge som går i 0. og 1. klasse til en spændende aften, onsdag d. 23. oktober, kl. 17-18.30, hvor der kan opleves masser af spejderliv, bål og gode kammerater.

Spejderliv er lig med friluftsliv. Udelivet byder på masser af udfordringer året rundt. Og så er der ingen vægge, der står i vejen, når fantasien får frit løb. Med andre ord er friluftslivet de bedste rammer for, at børn og unge kan rykke sig selv og hinanden.  

DDS Esbern Snare i Kalundborg inviterer til en spændende spejderaften for alle piger og drenge i 0. og 1. klasse, onsdag d. 23. oktober fra kl. 17 til 18.30, i spejderhytten, Hestehaven 3A, Kalundborg, hvor der bl.a. bydes på bål, sjove udfordringer og en oplevelse i naturen, og selvfølgelig mere information om hvad det vil sige at være spejder.

Som mikrospejder udfordrer man sig selv sammen med andre. Og udfordringer er der nok af: der leges indianer i det lokale krat. Man laver bivuakker og sover med månen som natlampe. Der ristes skumfiduser. Og uanset hvad man gør, så foregår det sammen med andre.   

”Som mikrospejder lærer de at ikke alle er gode til alting, men alle er gode til noget, De lærer at respekterer hinanden og sig selv, især i forhold til at alle kan noget forskelligt,” fortæller mikroleder Anja Berner, og fortsætter,

”Mange børn har i dag en tro på at de skal kunne alting i første forsøg. Og mange giver op hvis ikke de kan gøre ting perfekt fra starten. Vi arbejder med at øvelse gør mester og det er okay man ikke får et perfekt resultat. Men at man bliver bedre for hver gang man øver sig. Og hvis ikke man kan en opgave alene, så er der måske en kammerat som kan hjælpe. Man lærer at være en god kammerat. Så lærer de selvfølgelig spejderfærdigheder, knob, kniv bål osv. Vi arbejder med at være modig at turde prøve ting man måske er bange for. ” 

Bare mød op onsdag d. 23. oktober, så bliver der taget godt imod, og husk praktisk tøj og tag bare en kammerat med, opfordrer Det Danske Spejderkorps Esbern Snare i Kalundborg.

Se mere - Klik herKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0