AnnonceLuk annonce
Legekoncert fik smilet frem

17-10-2019

'Tigertræning legekoncert' i Kalundborg Hallen torsdag formiddag var populær blandt børn og voksne. Foto: Gitte Korsgaard

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Biblioteker har, som vanligt, lavet mange arrangementer for børn og barnlige sjæle i skolernes efterårsferie, og opbakningen til de forskellige arrangementer har været stor. Torsdag formiddag var således ikke anderledes, og der var mange til ’tigertræning legekoncert’ i Kalundborg Hallen.

Torsdag formiddag var der ’tigertræning legekoncert’  for de 3 -6 årig i Kalundborg Hallen, og både børn, forældre og bedsteforældre tumlede rundt med både sværd, vimpler og sågar en stor tiger. Fantasien fejlede bestemt ikke noget til legekoncerten.  

”Det er så dejligt at se alle de børn og voksne løbe rundt herinde, få rørt sig og grine. Derudover er vi meget glade for, at opbakningen har været så stor til vores arrangementer her i skolernes efterårsferie. Det er stort set alle arrangementer, hvor rigtig mange har deltaget. Vi har endda måtte sende folk hjem, da der desværre ikke har været plads til alle til visse arrangementer. Det er vi kede af, men samtidig er det selvfølgelig skønt, at opbakningen er så stor,” siger Jette Mygind, der er biblioteksleder på Kalundborg Biblioteker.

’Tigertræning legekoncert’ torsdag formiddag var i hvert populær, og humøret var højt alt imens, at en masse børn og voksne tumlede rundt til musik. Tigertræning, der er en bevægelseskoncept udviklet af idrætspædagog Lise Steffensen, hvor blandingen af de stille og de vilde lege er en hjørnesten, gav sved på panden til mange, og helt sikkert også smil på læben hos alle. Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0