AnnonceLuk annonce
På lørdag går hele Danmark – også Kalundborg

10-10-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

På lørdag løber We Walk af stablen med gåture i hele Danmark. Således kan man også gå en 12 km tur med 5 Tårns Motion i Kalundborg.

Gå-bølgen rammer også Kalundborg, hvor 5 Tårns Motion inviterer alle med ud at gå på lørdag den 12. oktober kl. 10. Alle kan være med på gåturen.

”Når hele Danmark går, skal vi selvfølgelig også gå i Kalundborg. Vi kommer til at gå i et stille og roligt tempo, så alle kan være med, og vi håber, at rigtig mange har lyst til at møde op og være med på gåturen,” siger Finn Ottesen fra 5 Tårns Motion, og fortsætter: 

”Der er mange fordele ved gåturene, som både er mentalt og fysisk sundhedsfremmende, men det er faktisk ikke det vigtigste for os i denne sammenhæng. Vi glæder os mest til at benytte lejligheden til at komme ud i naturen og få nogle hyggelige timer i hinandens selskab.”

Gåturen starter ved 5 Tårns Motions klubhus i Lundemarken 64c i Kalundborg (den gamle campingplads i Ellinglund). Alle er velkomne, uanset om man kommer alene, eller om man tager naboen, familien eller kollegaen under armen. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0