AnnonceLuk annonce
Thranes Legetøj laver pakkekalender

21-10-2019

Mette Thrane er klar til at lave pakkekalender til børnene. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Sidste år havde Thrane Legetøj en pakkekalender, hvor man blot skulle vælge beløb, alder og køn, og så lavede de, i forretningen, fine pakkekalendere klar til afhentning inden 1. december, og de gentager succesen igen i år.

Gørlev Legetøj har gjort det i mange år, og Thranes Legetøj i Kalundborg gjorde det også sidste år – lavede pakkekalendere til børn. Mette Thrane, der ejer begge legetøjsforretninger har oplevet god opbakning til idéen, og gentager den derfor igen i år.

”Vi lavede 40 pakkekalendere sidste år, og folk var rigtig glade for idéen, så vi gør det igen i år. Man kan allerede nu bestille en pakkekalender, nogle er jo i god tid, og vi er klar til at gå i gang,” fortæller Mette Thrane.

Pakkekalenderne laves til alle aldre - både drenge og piger selvfølgelig. Mindsteprisen er 600 kr. Konceptet er, at man oplyser alder og køn på det pågældende barn, og så finder de ansatte i legetøjsforretningerne legetøj osv. fra butikkerne, pakker det ind, og kalenderen er klar inden den 1. december. Der laves pakkekalendere både hos Gørlev Legetøj og i Thranes Legetøj, Kordilgade i Kalundborg. Man kan bestille den på Thranes Legetøjs Facebookside, i forretningerne eller via butikkernes webshop, der hedder thraneslegetøj.dk.

Mette Thrane har haft Gørlev Legetøj i 14 år og Thranes Legetøj i Kalundborg i otte måneder. I Kalundborg har hun fire ansatte og i Gørlev seks. Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0