AnnonceLuk annonce
Har glemt skilte

04-10-2019

Flere steder på Østre Havnevej ligger bunker af afspærringsmateriel. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Skilte hvorpå der står, at Østre Havnevej er spærret den 26.9. har undret en del borgere, men der er en logisk forklaring.

Der har, i et godt stykke tid, stået skilte ved rundkørslen på Østre Havnevej samt ud for politistationen på Vestre Havnevej, hvorpå der står, at vejen er spærret den 26.9. fra kl. 20 – 05. Det har en del mennesker naturligvis undret sig over, da vi for længst har skrevet den 26.9. i kalenderen, og der i øvrigt ikke er spærret det pågældende sted. Det skyldes dog, at Vejdirektoratet har glemt at fjerne skiltene samt afspærringsmaterialer m.m., der ligger i bunker rundt omkring på Østre havnevej netop fra vejarbejdet den 26. september.

Vejdirektoratet har nemlig lavet signalarbejde, og derfor har man været nødt til at spærre Østre Havnevej af. De er dog for længst færdige med det pågældende arbejde, og vejingeniør ved Kalundborg Kommune, Jytte Nyrup, vil ringe til dem med det samme, og informere dem om, at de har glemt at rydde op efter sig.

”De må simpelthen have glemt at hente det. Men der bliver givet besked med det samme, så det ikke ligger der og flyder,” siger hun.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0