AnnonceLuk annonce
Kunderne bakker op om ´Støt Brysterne´ kampagne

03-10-2019

Varehuschef i Kvickly Kalundborg, Kirsti Thygesen, fortæller at kunderne køber mange gåsebryst for at støtte den gode sag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Supermarkederne Kvickly og Føtex, er sammen med Swärds Guldsmedie i Kordilgade, igen i år gået samme om en ’Støt Brysterne’ kampagne, hvor kunderne kan vinde rigtigt flotte præmier. Konkurrencen løber helt frem til d. 11. oktober hvor vinderne trækkes.

Kvickly Kalundborg donerer 10 kr. til Kræftens Bekæmpelse, Støt Brysterne, for hvert gåsebryst de sælger frem til d. 11. oktober, hos Føtex er der også 10 kr. for hvert morgentilbud der sælges, og hos Swärds Guldsmedie skal man komme ind i forretningen og købe et lod til fem kroner for at deltage i konkurrencen.

”Det går rigtigt godt med salget af gåsebryst, vi har allerede solgt det dobbelte af sidste år på samme tid, og har samlet 4500 kr. sammen indtil videre. Vores mål er at nå mindst 20.000 kr.,” fortæller varehuschef i Kvickly Kalundborg, Kirsti Thygesen.

De kunder som støtter det gode formål deltager i en konkurrence hvor der er præmier til en samlet værdi af 25.000 kr. Præmierne er en diamantring, et dame- eller herreur samt en dame el cykel.

Vinderne offentligøres d. 11. oktober kl. 17 foran Swärds Guldsmedie.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0