AnnonceLuk annonce
Ny skoleleder ansat

28-09-2019

Trine Hjortebjærg Mortensen ny skoledeler på Kr. Helsinge Skole

41-årige Trine Hjortebjærg Mortensen overtager nu posten som skoleleder på Kr. Helsinge Skole.

Med i bagagen har Trine udover sin solide erfaring både en pædagog-, en lærer- og en lederuddannelse, som hun ser frem til at bringe i spil i den nye rolle som skoleleder på Kr. Helsinge Skole.

- Jeg glæder mig til at møde medarbejdere, elever og forældre i Kr. Helsinge og til at tage fat på nye, spændende udfordringer som skoleleder. Og samtidig er det også lidt vemodigt at sige farvel til Hvidebæk og Rørby, hvor jeg har været rigtig glad for at være i de sidste mange år, siger Trine Hjortebjærg Mortensen.

Trine kender i forvejen Kalundborg Kommunes skoleverden rigtig godt. Hun har siden 2012 været viceskoleleder på Hvidebækskolen og Rørby Skole og børneby, hvor hun i en periode på 8 måneder også har været konstitueret skoleleder.

Direktør i Kalundborg Kommune Michael Gravesen glæder sig over ansættelsen.

- Jeg er på vegne af Kr. Helsinge skole og børnehus rigtig glad for, at et samlet ansættelsesudvalg har peget på Trine. Hun er en erfaren leder med stor indsigt i både skole- og børneområdet - og har samtidig god forståelse for betydningen af samarbejdet mellem folkeskolen og lokalsamfundet, fortæller direktør i Kalundborg Kommune Michael Gravesen.

Trine Hjortebjærg Mortensen har første arbejdsdag på Kr. Helsinge Skole den 1. november.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0