AnnonceLuk annonce
Billedserie: Meget populære vindere af Frivilligprisen 2019

27-09-2019

De to prisvindere, Magnus Trædmark Jensen og Martin Thyssen, sammen med Martin Damm og Peter Jacobsen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Martin Thyssen og Magnus Trædmark Jensen fik fredag eftermiddag overrakt Frivilligprisen 2019

Kalundborg Kommune havde fredag inviteret alle interesserede frivillige ildsjæle til en hyggelig eftermiddag med lækker mad, overrækkelse af Frivilligprisen til ildsjæle inden for det frivillige sociale arbejde 2019, samt underholdning.

”På Kalundborg Kommunes vegne vil jeg gerne sige jer tak, fordi i hele året igennem yder en fantastisk indsats som frivillig i Kalundborg Kommune, det skal i have ros for,” sagde borgmester Martin Damm (V) til de knapt 300 fremmødte frivillige fra mere end 80 foreninger, som var mødt op i samlingssalen på Skolen på Herredsåsen.

Overrækelsen af Frivilligprisen 2018 var i år lagt i hænderne på Peter Jacobsen, (DF) formand for Indstillingsudvalget, som kunne overrække prisen til Martin Thyssen og Magnus Trædmark Jensen fra foreningen ’Cykling uden alder. Det var dem som for år tilbage tog initiativ til at stifte foreningen ’Cykling uden alder’, hvor beboere på kommunens plejecentre har mulighed for at komme ud og få vind i håret.

”Jeg bliver altid rigtig glad når jeg møder de her cykler, fordi det jeg ved er jo at, når jeg møder sådan en cykel, er det en borger fra et af kommunens plejecentre som er ude at få vind i håret og få sig en god oplevelse. Alle cykelpiloter i foreningen gør en kæmpe forskel for mange ældre medborgere i vores kommune, det skal i alle have en stor tak for,” sagde Peter Jacobsen i sin tale til de to prismodtagere.

Det var to meget populære prisvindere som modtog blomster og diplom fra Peter Jacobsen og Martin Damm, klapsalverne ville ingen ende tage, og de flere hundrede frivillige rejse sig for at hylde de to prismodtagere.

Cykling uden alder har i alt 16 cykler rundt om i kommunen og omkring 100 piloter som på frivillig basis cykler med borgerne fra plejecentrene.

Efter prisuddelingen var der lækker mad fra Madservice, inden der var foredrag med Team Tvilling, den unikke historie om de to tvillinger Steen og Peder Mondrup, som kom til verden tre måneder for tidligt til de 34 år senere gjorde det umulige: Nemlig at gennemføre en Ironman sammen, selvom Peder hele sit liv har siddet i kørestol.

Det var 7. år i træk at Kalundborg Kommune uddeler Frivilligprisen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0