AnnonceLuk annonce
Dagplejebørn samlede skrald

27-09-2019

Der var stor entusiasme omkring at samle skrald på idrætspladsen blandt dagplejebørnene. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Torsdag var dagplejere og alle dagplejebørnene ved Dagplejen ved Fjorden i Kalundborg ude og samle skrald på sportspladsen ved Nyrupskolen.

Inspireret af Clean Up Day, der blev afholdt lørdag den 21. september, tog dagplejere og dagplejebørn i går, torsdag, ud i naturen for at samle skrald.

Børnene var ivrige efter at hjælpe de voksne med at finde og putte affaldet i den store røde skraldespand eller i de små affaldsposer, der var medbragt.

”Der var mange små snakke om, hvad vi fandt og om, at det ikke må smides i græsset, men i stedet skal i skraldespanden,” fortæller dagplejer, Gitte Sonne Jensen.

Der blev fundet sodavand- og øldåser, chokoladepapir, plastikposer, staniol, en støttefod til en cykel, sugerør, brugte juicebrikker, plastikbestik osv.

”Alt blev først lagt på et stykke presenning, så vi alle kunne se, hvad vi havde samlet, og til sidst blev det smidt i en af skolens skraldespande, så børnene kunne se, at det var der affaldet/skraldet hører til. Det var en skøn formiddag, hvor der var fokus på at holde naturen ren. Vi mener netop, at det er vigtigt, at børnene, allerede i en tidlig alder, lærer at tage vare på vores jord,” fortæller Gitte Sonne Jensen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0