AnnonceLuk annonce
Tjen penge på skrabelodder, og støt børn med diabetes 

22-09-2019

Nu kan skoleklasser og foreninger tjene penge på skrabelodder samtidig med, at de støtte Diabetesforeningen. Foto: Diabetesforeningen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk                                                                                          

Skoleklasser, foreninger og sportsklubber kan nu tilmelde sig Diabetesforeningens Efterårslotteri, og tjene penge til sin egen fælleskasse samtidig med, at man støtter diabetessagen.  Sidste år samlede Skolen På Herredsåsen i Kalundborg mange penge ind til både Diabetesforeningen samt egen skole.

Diabetesforeningen åbner nu for tilmeldingen til sit Efterårslotteri, hvor klubber, skoler og foreninger tjener penge for hvert lod, de sælger. Blandt dem, der solgte skrabelodder, da Diabetesforeningen sidste gang kørte sit lotteri i foråret, var 6. trin på Skolen på Herredsåsen, i Kalundborg der solgte hele 700 lodder, og indsamlede 11.200 kroner til Diabetesforeningen og 9.800 kroner til sig selv.

”Lotteriet er en rigtig god måde at tjene penge til sine egne aktiviteter og formål samtidig med, at man støtter en god sag. Det er nemt og risikofrit at deltage som sælger i skrabelotteriet, da usolgte lodder altid gratis kan sendes retur,” siger Diabetesforeningens marketingchef, Sebastian Erbo Hoffmann.

Mulighed for at tjene til klub eller klasse

Hver gang en klub, skole eller forening sælger et af Diabetesforeningens skrabelodder til 30 kr., går minimum 11 kroner til sælgeren. Det beløb kan øges til 14 kroner per solgt lod, hvis sælgeren bestiller minimum 200 lodder og samtidig får solgt alle de bestilte lodder. Gennem årene har overskuddet fra lotterier bidraget afgørende til Diabetesforeningens arbejde:

”Vi vil rigtig gerne motivere endnu flere til at gøre en aktiv indsats til gavn for diabetessagen, for vi har brug for overskuddet til at støtte familier med et barn med diabetes med rådgivning, netværk og kurser, ligesom vi støtter forskning, oplysning og forebyggelse. Derfor prioriterer vi at have et meget attraktivt skrabe-lotteri med mange gevinster, der samtidig giver en rigtig god fortjeneste til sælgerne. Det er med til at engagere skoleklasser, foreninger og sportsklubber, som både støtter diabetessagen og tjener penge til sig selv,” siger Sebastian Erbo Hoffmann.

I efterårets skrabelotteri er der mere end 8.000 gevinster på lodderne. Heriblandt en Citroen C3 PureTech inklusiv levering og metallak til en værdi af 149.990 kr. samt to rejsegavekort fra Apollo til en værdi af 50.000 kr. 

Man melder sig til på hjemmesiden www.diabetes.dk/lotteri, eller ved at kontakte Diabetesforeningen på tlf. 63 12 90 17 eller e-mail: skrabelotteri@diabetes.dk Salgsperioden er fra den 2. september - 20. december 2019.

Fakta om type 1-diabetes:

Hver dag får et barn i Danmark type 1-diabetes, og antallet er stigende. Sygdommen kan hverken helbredes eller forebygges. Med type 1-diabetes mister kroppen evnen til at producere det livsnødvendige hormon insulin. Sygdommen vender op og ned på tilværelsen – for de børn, familier og også voksne, der rammes. Se mere på https://diabetes.dk/diabetes-1/fakta-om-diabetes-1.aspxFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0