AnnonceLuk annonce
Efterårsmøde i Biblioteksklubben med foredrag

20-09-2019

Efterårsmøde med foredrag i Biblioteksklubben  torsdag den 3. oktober. 

kontakt@tv-kalundborg.dk

Biblioteksklubben afholder efterårsmøde for medlemmer af Biblioteksklubben, og de har inviteret Peter Hermann til at holde foredrag. 

Når biblioteket holder Klubaften for Biblioteksklubben, opfordres medlemmerne til at komme med deres idéer til kommende arrangementer. For det er først og fremmest medlemmernes bibliotek. Måske man har gode idéer til nye foredrag? Eller ideer til et sted, hvor Biblioteksbussen skal køre hen? 

I dette efterår finder arrangementet sted torsdag den 3. oktober kl. 18 i Kalundborg Hallernes restaurant, hvor aftenen begynder med et lettere traktement, som denne gang er gullasch-suppe. Biblioteksklubben har tradition for at invitere en lokal person til at afholde et foredrag, og til denne aften har Biblioteksklubben inviteret Peter Hermann fra Kalundborg, tidligere formand for Turistforeningen. Han vil tage gæsterne med tilbage i tiden og fortælle om Kordilgade, Solskinspladsen og trappen op til Møllebakken. Peter Hermann vil også fortælle lidt om sin opvækst i Bryggergården. Undervejs vises billeder på storskærm. 

Biblioteket er utrolig glade for, at Peter Hermann har sagt ja til invitationen, da flere medlemmer fra Biblioteksklubben har tilkendegivet, at de utrolig gerne vil møde og høre Peter Hermann fortælle. Peter Hermann har tidligere stået bag Biblioteksklubbens utrolig populære byvandringer i Kalundborg by, hvor billetterne blev revet væk. 

Efter foredraget, vil bibliotekets personale fortælle om kommende arrangementer, foredrag og busture, samt de nyeste tiltag ved bibliotekerne. De fremmødte vil få mulighed for at komme med idéer og input, som så efterfølgende vil danne grobund for planlægningen af de kommende sæsoner. 

Program:

  • Kl. 18 Spisning 
  • Kl. 18.45: Peter Hermann fortæller
  • Kl. 19.45-20.45: Kaffe og præsentation af Biblioteksklubben busture og foredrag. Sammen finder vi på ideer til kommende ture og foredrag.

Tilmelding sker via www.kalundborgbib.dkeller ved personligt fremmøde på et af Kalundborg Biblioteker. Er man ikke medlem af Biblioteksklubben, kan man læse meget mere, og melde sig gratis ind via www.kalundborgbib.dk/klubFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0