AnnonceLuk annonce
Pris til Glad Trading

13-09-2019

Senior partner i BDO, Peter Westergaard, (tv) overrakte fredag eftermiddag erhvervsprisen til Martin Vang Kristiansen, daglig leder af Glad Trading og Jacob Glad, indehaver af Glad Trading (th). Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag den 13. september modtog Glad Trading A/S i Kalundborg en helt ny erhvervspris for at være en succesvirksomhed.

’Succesvirksomhed 2019’ blev fredag eftermiddag overrakt til Jacob Glad, indehaver af Glad Trading og Martin Vang Kristiansen, daglig leder af Glad Trading. 

’Succesvirksomhed 2019’ er en helt ny erhvervspris, der er stiftet af Spar Nord og BDO for at hylde eliten af SMV-virksomheder (små og mellemstore virksomheder) i dansk erhvervsliv. Man har i region Sjælland udvalgt 200 virksomheder, og her er Glad Trading altså blandt de udvalgte. Senior partner, Peter Westergaard, fra BDO var fredag forbi Glad Trading for at overække statuetten og prisen til Jacob Glad.

”Det er vi meget beæret over. Det er jo altid dejligt at blive rost og anerkendt. Vores samlede salg i år vil være godt 1.100 trailere, hvilket er en vækst på omkring 12-13 pct. i forhold til sidste år, så det er vi fint tilfredse med,” siger en glad Jacob Glad, og fortsætter: ”Når byggeriet går godt, går det også godt for os. 80 pct. af vores salg går til entreprenører, og de sidste 20 til private, hvilket typisk er hestetrailere eller anden form for dyretransport. ”

Nok at vælge imellem

Glad Trading har efterhånden ni år på bagen, hvor importørforretningen har solgt trailere til forhandlere landet over. De har 1.100 varianter af trailere. Der er otte medarbejdere, ansat i virksomheden, hvor Martin Vang Kristiansen er markedsleder og står for den daglig drift. De er pt. markedsleder med 21 pct. Jacob Glad er med på bestyrelsesniveau samt fungerer som sparringspartner i hverdagen. Derudover beskæftiger to af medarbejderne sig  til dagligt med online marketing. 

Fakta om ’Succesprisen 2019’ 

  • Erhvervsprisen, som Spar Nord og BDO har indstiftet i 2019, hylder eliten af mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv, som leverer et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområderne og til dansk økonomi som helhed.
  • Erhvervsprisen skal anerkende de danske virksomheder med 5-1.000 ansatte. De virksomheder, som ikke helt får den opmærksomhed, de fortjener, til trods for at netop de sikrer fremgang i den lokale og nationale økonomi. Succesvirksomhederne skal opfylde en række kriterier for at komme i betragtning til prisen. Udvælgelsen baserer sig på antal ansatte og tre centrale nøgletal: Resultat før skat, egenkapital og soliditet. 
  • Af respekt for den varierende erhvervssammensætning og de forskellige markedsvilkår rundt i landet identificerer og hædrer Spar Nord og BDO i alt 1.000 Succesvirksomheder i Danmark.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0