Kalundborg Friskole er indstillet til pris

Skoleleder på Kalundborg friskole, René Tholander, har indstillet skolen til en pris. Foto: Kalundborg Friskole.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Friskole er indstillet til kommunikationspris for frie skoler, det har skoleleder på Kalundborg Friskole, René Tholander, nemlig sørget for.

Severin-prisen uddeles hvert år til en friskole, der er dygtig til at kommunikere værdier og holdninger i det digitale rum. Kalundborg Friskole er indstillet for tydelige værdier på de sociale medier. Kalundborg Friskole er indstillet af skoleleder, René Tholander.

”Jeg er rigtig stolt af mine medarbejderes arbejde – både i klasselokalerne og som medieproducenter. Jeg synes, at arbejdet med video og billeder på Facebook viser vores værdier og måde at være skole på rigtig godt,” fortæller René Tholander.

##REKLAME###

Skoler er også dannelsesinstitutioner på internettet. De frie skoler kan noget særligt som dannelsesinstitutioner. Det skal de også vise i det digitale rum.

”Severin-prisen går til en skole, som formår at kommunikere dannet, og på den måde understøtte de digitale fællesskaber omkring skolens værdier,” fortæller kommunikationsekspert og medstifter af prisen, Rasmus Anker Rysgaard.

Severin-prisen

Prisen er indstiftet af forstander Irene Stapel, medieforsker Jesper Tække og kommunikationsekspert Rasmus Anker Rysgaard, og har navn efter Nikolai Frederik Severin Grundtvig. Glamsbjerg Friskole vandt prisen i 2018 for et velfungerende feed af høj kvalitet på Facebook. Prisen uddeles i år af jury, der består af friskolernes formand, Peter Bendix Pedersen, medieforsker Stine Liv Johansen og kommunikationsekspert Rasmus Anker Rysgaard.

Man kan nå det endnu

En skole kan, frem til den 18. oktober, indstilles på VOSTOK kommunikations hjemmeside. Efter indstillingsperioden udvælger årets jury tre skoler, som går til offentlig afstemning med simpelt stemmeflertal. Prisen uddeles primo november.

Del