AnnonceLuk annonce
SMJ Revision bliver en del af Beierholm

05-09-2019

Statsautoriseret revisor Steffen Møller Jensen indtræder som partner i Beierholm. Foto: Jens Nielsen

SMJ Revision i Kalundborg har indgået en aftale med revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholm. Det betyder, at SMJ Revision pr. 1. oktober 2019 skifter navn til Beierholm, og at alle medarbejdere fortsætter på samme adresse.

Dermed kan Beierholm byde velkommen til 12 nye kolleger. Heraf indtræder statsautoriseret revisor Steffen Møller Jensen som partner i Beierholm. Om beslutningen fortæller han:

”Vi er meget glade for, at vi nu bliver en del af Beierholm. Vores kunder tæller mange ejerdrevne og mindre og mellemstore virksomheder, og jeg føler mig overbevist om, at de vil føle sig hjemme, når vi skifter navn til Beierholm. Det skyldes på den ene side, at de bevarer den nære relation til de rådgivere og kontaktpersoner, de kender i forvejen. Og på den anden side, at de får et stærkt bagland af specialister, som vi og virksomhederne kan trække på. På den måde er alle parter godt rustet til fremtidens behov, og derfor ser vi sammenlægningen som et rigtig godt match.”

Hos Beierholm glæder adm. direktør Søren V. Pedersen sig også over, at erhvervslivet i Kalundborg nu får en bredere palet af ydelser stillet til rådighed:

”Vi ved fra vores egne kunder, at de efterspørger stadig mere kompleks rådgivning om blandt andet skatteforhold og digitalisering – og vi tilbyder ydelser, der matcher den efterspørgsel. Vi glæder os til at stille dem til rådighed for SMJ Revisions nuværende og kommende kunder. Samtidig glæder vi os til at tage godt imod medarbejderne i SMJ Revision, som med deres erfaring og kompetencer vil styrke Beierholm yderligere. Vi lægger jo vægt på at kunne følge virksomhederne gennem hele deres livscyklus og tilbyde rådgivning, der flytter forretningen, uanset hvilke udfordringer de står med. Det vil vores nye kolleger uden tvivl komme til at yde et godt bidrag til.”

Med udvidelsen i Kalundborg styrker Beierholm sin position på Sjælland og Lolland-Falster, som vil blive betjent af ca. 250 medarbejdere fordelt på 10 kontorer. Dertil kommer kontoret i København med ca. 250 medarbejdere. På landsplan beskæftiger Beierholm i dag ca. 1.200 medarbejdere på 30 kontorer.

Fakta:

Beierholm er en dansk revisionsvirksomhed, indehavet af 102 statsautoriserede revisorer.

Beierholm har ca. 1.200 ansatte på 30 kontorer i Danmark

Beierholm har en årlig omsætning på ca. 1 mia. kroner

Beierholm har i løbet af de seneste 6 år fordoblet både omsætning, antal kontorer og antal medarbejdere

Beierholm er medlem af HLB, et internationalt netværk af uafhængige revisions- og rådgivningsvirksomheder.

De seneste 5 år har Beierholm ligget i toppen i trivselsmålinger gennemført af Great Place to Work og har samtidig opnået topplaceringer ved måling af kundetilfredshed foretaget af Aalund Business Research.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0