AnnonceLuk annonce
Ny børnetøjsforretning i byen

19-08-2019

Ditte Julie Rosendahl Kaa (tv) og Hildi Petersen åbner børnetøjsforretning i Kordilgade 34 til september. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Ditte Julie Rosendahl Kaa og Hildi Petersen åbner børnetøjsforretning i Kordilgade til september, og de glæder sig.

Den 27. september åbner Ditte Julie Rosendahl Kaa og Hildi Petersen dørene op til deres nye forretning ’Gliimt’ i Kordilgade 34 i Kalundborg. De to kvinder på 31 år bor begge i Kalundborg, og arbejder frem til slut august i Bahne, hvorefter de skal forberede de mange ting, inden deres nye forretning åbner.

Mødtes i Bahne

Ditte Julie Rosendahl Kaa er uddannet inden for Sko og læder i Holbæk, og har arbejdet i Bahne de senere år. Hildi Petersen har ligeledes også arbejdet i Bahne i et par år, og de har der mødt hinanden, og er blevet gode venner.

”Jeg har i mange år gået med drømmen om en børnetøjsforretning, og har ofte snakket med Hildi om det. En dag, for en fire-fem måneder siden, sagde Hildi så til mig, hvorfor vi ikke gjorde det, i stedet for at snakke om det. Jeg sagde ja, og nu er vi sprunget ud i det, og vi glæder os,” fortæller Ditte Julie Roasendahl Kaa.

Hildi Petersen er nemlig typen, der handler. ”Jeg er nok typen, der handler, og derfor sagde jeg også til Ditte, om vi ikke bare skulle gøre det. Jeg kender hendes arbejdsmoral, da vi jo har arbejdet sammen i flere år, og hun min, så det tør vi godt, ” siger hun og griner.

Mange fine mærker

Gliimt bliver ca. 150 m2, og der vil blive lavet et legehjørne til børnene, ligesom det vil være muligt at amme i forretningen, og der vil være pusleplads. 

”For os handler det også om den gode service. Man må gerne komme ind og kigge, børnene benytte legehjørnet og toilettet, uden at man køber noget. Alle skal føle sig velkomne i vores forretning,” fortæller Ditte Julie Rosendahl Kaa.

Alle aftaler med leverandører er allerede i hus, og Gliimt skal bl.a. forhandle Petite by Sofie Schnoor, Name It og Wheat, som er mærker i lidt forskellige prisklasser. 

”Vi satser netop på at have mærker i lidt forskellige prisklasser, og håber, at det fungerer. Vi vil have tøj fra str. 0-14 år, dog et mindre udvalg til de store. Ikke fordi vi ikke vil have det, men vi vil gerne lige se, hvad efterspørgslen på det også er. Men vi ved, at mange synes, at der mangler en børnetøjsforretning i byen, og det synes vi jo også selv, da vi begge har børn og ved, hvor irriterende det er ikke at kunne få lige det, man står og mangler,” siger Hildi Petersen. 

Hildi Petersen er oprindelig fra Færøerne, men har boet i Kalundborg i tre år sammen med sin mand. De bor i dag i Kalundborg sammen med deres to børn på fem og syv år. Ditte Julie Rosendahl Kaa er fra Bjerge, og bor også i Kalundborg sammen med sin mand og to børn, der også er fem og syv år. 

Ny hudplejeserie i butikken

Udover børnetøjet vil man også kunne købe produkter fra ’Lille Kanin’, der er en hudplejeserie udviklet til både børn og voksne af Christiane Schaumburg Müller. Hudplejeserien er vegansk og naturlig certificeret, og der er ingen kemi, parabener eller skadelige stoffer i produkterne. Ligesom der bliver brugt råvarer, der kommer fra planter, for at mindske produkternes påvirkning af klima og miljø. Derudover vil mærket ’Snails’ også være at finde i forretningen. ’Snails’ er bl.a. neglelak og andre produkter til børn, som heller ikke indeholder farlig kemi. Endelig vil ’Smallstuff’ være at finde i butikken, herunder bl.a. sengetøj til babyer osv. 

”Vi glæder os meget til at samarbejde med alle de andre forretningsdrivende i byen, og selvfølgelig til at åbne vores forretning,” siger de begge og smiler.

Åbningstiderne i Gliimt vil være følgende:

  • Mandag til torsdag:  Kl. 10 - 17.30 
  • Fredag: 10 - 18
  • Lørdag 9.30 - 14


Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0