AnnonceLuk annonce
Mød Anders And på løbeturen

19-08-2019

DDS Esbern Snare, holder familieløbet ’Andebyløb’ lørdag den 24. august på Røsnæs.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Det Danske Spejderkorps afdeling i Kalundborg, DDS Esbern Snare, holder familieløbet ’Andebyløb’ lørdag den 24. august på Røsnæs, hvor alle er velkomne.

Har man lyst til at møde Anders And, Andersine, Fedtmule og alle de andre karakterer fra Andeby, kan man deltage i familieløbet ’Andebyløbet’, hvor der netop vil være mulighed for at hilse på de forskellige fra Andeby. De vil nemlig være repræsenteret undervejs på ruten, hvor nogle vil lave pandekager, andre reparere, lave bål osv. 

Løbet foregår den 24. august, hvor man skal møde op på P-pladsen før Røsnæs Naturskole på Røsnæs kl. 13. Det er Det Danske Spejderkorps Esbern Snare (DDS Esbern Snare), der står for arrangementet, hvor alle spejderne og familie skal sove på Røsnæs efterfølgende.

Det er sjovt at være i naturen

”Vi vil gerne vise børn, at det er sjovt at være ude i naturen, og når man så møder Bedstemor And, der laver pandekager, og man selv kan få lov at lave en eller lave bål, reparere en bil osv., så bliver det endnu sjovere. Alle er velkomne, men det er dog umuligt at tage en barnevogn med i det terræn,” fortæller Lisbet Andersen, der er tropsleder i DDS Esbern Snare. 

Løbet er mellem 2 og 3 km langt, og der er fem poster undervejs, hvor man altså møder de forskellige karakterer fra Andeby.  Fra kl. 17 er arrangementet dog kun for spejdere - deres søskende og forældre, hvor der i øvrigt er mulighed for, at søskende og forældre også sover i naturen på Røsnæs fra lørdag til søndag.

Det vil være Esbern Snare Minier, Esbern Snare Juniorer, Esbern Snare Trop og Esbern Snare Klan, der deltager. Tilmelding lukker den 23. august.

Se mere, klik herKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0