AnnonceLuk annonce
Borgmesteren provokeret af et opslag på Facebook

15-08-2019

Borgmester Martin Damm mødte op i Gørlev torsdag eftermiddag for at rydde ukrudt. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Borgmester Martin Damm lugede ukrudt på Algade i Gørlev torsdag eftermiddag. Et opslag på Facebook fik Martin Damm afsted med hakkejernet.

Det er sjældent man ser borgmester Martin Damm rykke ud i kommunen med et hakkejern for at rydde ukrudt, men torsdag eftermiddag var han, sammen med tre Gørlev borgere, i gang med at luge ukrudt ud for en ejendom i Algade i Gørlev, hvor ukrudtet stod meter højt og generede øjet for dem som passerede stedet.

Det var et opslag på Facebookgruppen 4281 Gørlev, som fik borgmesteren op af stolen. Et opslag med en lang række af forslag til at løse problemet med det høje ukrudt midt i byen, og det fik Martin Damm til at tilføje,

”Hvis vi møder 4 m/k op med et hakkejern, kan vi fikse det på 1 times tid. Og så kan byen se pæn ud der resten af sommeren. Jeg melder mig gerne som den første. Hvem er næste?
Og gør vi det godt, kan det være, at en glad person kommer forbi med en kold øl eller en kop kaffe,”,
skrev Martin Damm som kommentar på facebooktråden.

Og torsdag eftermiddag mødte borgmesteren så op sammen med tre borgere, og på godt en time var det meter høje ukrudt fældet og kørt til genbrug.

”I stedet for at der er 30 som sidder og kommenterer på et problem på Facebook, så kan problemet løses på ganske kort tid, hvis der lige er nogle stykker som gir’ en hånd, det er egentligt det jeg gerne vil vise ved at møde op i dag, det er for nemt bare at kommentere på et opslag, gør selv noget ved problemet, så er det løst lynhurtigt,” sagde Martin Damm, mens hakkejern og grensaks arbejdede sig gennem det høje ukrudt.

Grundejerens problem

Egentligt er det grundejeren som skal sørge for at fortovet er pænt og rydeligt, men ejendommen i Gørlev, den gamle dyrlægegård på Algade, er ejet af et investeringsselskab i Jylland, og det ville nok ikke give den store respons at kontakte selskabet.

Nu er problemet løst og Algade i Gørlev er blevet forskønnet, nemt og hurtigt, ved at en række borgere tog sagen i egen hånd.

SuperBrugsen i Gørlev lovede iøvrigt øl, vand og smørrebrød til det arbejdende foilk.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0