AnnonceLuk annonce
Nyt katalog med spændende oplevelser

07-08-2019

Kalundborg Biblioteker inviterer til release-fest for efterårskataloget 2019, lørdag d. 17. august kl. 10.

Glæd dig! Nu sender Kalundborg Biblioteker endnu et programkatalog på gaden, spækket med kulturelle oplevelser og spændende artikler. 
Det fejres med en release-fest d. 17. august, Kl. 10-13 på både Kalundborg Bibliotek, Høng Bibliotek, Gørlev Bibliotek, Ubby Bibliotek og Svebølle Kvik bibliotek,
Det nye katalog udleveres og billetter kan købes til efterårets mange nye arrangementer på dagen fra kl. 11.

Medlemmer af Kultur- og Fritidsudvalget i Kalundborg Kommune, vil afsløre efterårets program på følgende biblioteker, på Svebølle bibliotek er det Formand Ole Glahn, på Ubby bibliotek er det Dan Hansen og på Kalundborg bibliotek er det Hans Kurt Jørgensen.

Til release-festen vil der også være underholdning. På Svebølle bibliotek vil Reersø Harmonikaklub underholde med musik. På Ubby Bibliotek underholder Michael Hjort på guitar og på Kalundborg bibliotek vil musiker Agnes Fogh Schmidt, underholde på biblioteket.

Konkurrence på alle bibliotekerne

I et af katalogerne på hvert bibliotek, gemmer der sig et gavekort på 150,- kr. som kan anvendes til et eller flere biblioteksarrangementer. Så kom og hent et katalog, måske er det dig der vinder? 

Nye oplevelser med Kalundborg Biblioteker

Efterårets program bugner endnu engang af spændende og tankevækkende kulturoplevelser. Biblioteket åbner dørene for aktuelle foredrag med interessante personligheder, som f.eks. når Jens Andersen i september gæster Kalundborg bibliotek for at fortælle om sin roste og storsælgende Kim Larsen-bog “Kim Larsen - Mine unge år” bliver det med musik og fællessang. Med på scenen er Kristian la Cour, pianist, visesanger og lærer på Askov Højskole, og sammen vil de tage os med på en musikalsk rejse i ord og toner gennem Kim Larsens univers -arrangementet er lavet i samarbejde med LOF. 

Forfatter Merete Pryds Helle holder foredrag med titlen, ”Vi kunne alt”. Leif Sylvester gæster kalundborgegnen med foredraget ”Mit liv som Leif – et musikalsk foredrag, når Hvidebæk Lokalråd slår dørene op for foredrag og fællesspisning på Ubby Bibliotek. 

Og der er masser af spændende nye arrangementer i vente i Svebølle. Vi kan løfte sløret for, at den kendte Adam Kronegh kommer til Svebølle Kvik bibliotek med sit foredrag ”Forsvundne arvinger” kendt fra DR-programmet med samme titel. 
Kom også og mød YouTube-stjernen, Julia Sofia Aastrup, det kommer og fortæller hvordan livet er som YouTube stjerne.

Biblioteket inviterer selvfølgelig også til spændende busture med Biblioteksklubben, topaktuelt børneteater, kreative værksteder, kunstudstillinger og meget, meget mere. 

Der er også i dette efterår Liv i Forsamlingshusene, der flyder over af hyggelige arrangementer. Her kan man blandt andet møde Pernille Aalund med ”Hvad du ønsker dig, skal du få!” og Nikolaj Koppel med ”Der findes kun to slags musik”. 
Ud over disse to arrangementer, er der mange andre spændende foredrag og musikarrangementer i forsamlingshusene.

Kalundborg Folkeuniversitet misser heller ikke chancen for at berige os med nye indsigtsfulde foredrag om emner lige fra "Udvandringen fra Danmark og Vestsjælland til Amerika” af Mag. Art. Henning Bender til "Angst – et eksistentielt grundfænomen", ved Ph.d. i filosofi Kasper Lysemose og foredrag om Odsherreds malerne.
Kulturhus Gimle byder også på nye filmskatte med GIMLE:DOX, hvor man foruden nye filmoplevelser kan møde instruktørerne bag.

Spændende artikler og lokale interviews

I efterårets katalog kan du foruden de mange arrangementer, også læse forord af Aase Due, næstformand i Kultur- og fritidsudvalget, samt artikler og interviews, skrevet af Journalist Sonja Husted Rasmussen, der giver et ekstra indblik i kulturlivet i Kalundborg Kommune. Her kan du blandt andet læse et interview med forfatter Jens Andersens med titlen, ”J.A. bringer skjalden Kim Larsen til Kalundborg” og ligeledes en spændende artikel fra lokalområdet om hvordan Svebølle Kvik Bibliotek blev en realitet, med titlen, ”Det gik kvikt med Svebølle Kvik Bibliotek”.
Du kan også læse om vores nye samarbejdsprojekt ”Hokus Krokus- sproget i fokus”, et samarbejdsprojekt mellem forældre, bibliotek og dagtilbud.

I foråret startede biblioteket en bogklub for børn og unge i Kalundborg, og det blev ret hurtigt en succes, så stor at man også måtte starte en bogklub i Gørlev. Bogklubberne er for børn og unge fra 10 år, der gerne vil læse eller komme til det. Se flere informationer i det nye katalog. 

Igen i år har Louise Due og hendes hund Schnuden tilbudt læseforløb for børn på Ubby bibliotek. Det har været også været en stor en succes, så stor at ordningen nu også omfatter hundelæsekonsulent Lone Rosenberg, med hunden Olivia. Sammen med Læsehundekonsulent Louise Due, som er uddannet dansklærer, vil de i det nye år køre et samarbejde, hvor de sætter fokus på børns læsning.
Husk også alle de andre spændende arrangementer for børn.

Gavekort som julegave - til bibliotekets arrangementer

Kalundborg Biblioteker kan nu for første gang tilbyde alle at købe et gavekort til bibliotekets arrangementer. Med et gavekort i hånden kan du købe billetter til alle  arrangementer, og et gavekort er den perfekte gave til enhver kulturelsker. Du kan købe et gavekort på et valgfrit beløb hos personalet på Kalundborg Biblioteker, hvor du får udleveret et fint kort med tilhørende kuvert. Gavekortet gælder kun bibliotekets egne arrangementer.

Gode rabatter og eksklusive ture med Bibliotekslubben 

Bliv medlem af Biblioteksklubben og få en lang række fordele - helt gratis! Når du er medlem af Biblioteksklubben, får du rabatter på billetterne til de fleste af bibliotekernes arrangementer. Du bliver også inviteret med på de populære busture med Biblioteksklubben, der giver udflugter ud i det kulturelle Danmark af en helt særlig kaliber. Endelig får du som medlem tilsendt nyhedsbreve fra biblioteket, så du altid er informeret som én af de første. Det er ganske gratis at melde sig ind i Biblioteksklubben. Læs mere og meld dig ind allerede i dag på kalundborgbib.dk/klub.

Der er noget for alle, når kataloget for efteråret 2019 kommer på gaden. Kalundborg Biblioteker glæder sig til at fejre det nye katalog med jer - og en helt ny sæson med kulturtilbud i Kalundborg Kommune.
 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0