AnnonceLuk annonce
Sigurd og Jeppe i Den 8. Himmel på Rock’eren

31-07-2019

Når Sigurd Barrett og senere Jeppe & Jazzhyænerne går på scenen lørdag den 10. august på festivalpladsen på Gisseløre i Kalundborg, sker det, fordi arrangørerne fra Kalundborg Rock’er og Den 8. Himmel, sammen holder fest for børnefamilierne i anledning af Rock’erens 20-års jubilæum.

”Sigurds Bjørnetrio spiller deres allerbedste numre sammen med crazy indfald, med børn på scenen og alt, hvad bjørnehjertet kan begære. Det bliver et show med alle de sange, vi kender – og alle dem, vi havde glemt, vi elskede. Det er et musikalsk genhør med mange sange fra de utallige Sigurds Bjørnetime – sammen med flere af Sigurds nye sange,” fortæller Søren Vind fra Den 8. Himmel.

Efter Sigurds show tager tidligere børne-tv-vært Jeppe Vig Find på en musikalsk mission sammen med sine trofaste Jazzhyæner. Sammen udbreder de fem sprudlende musikere jazzens skæve univers. Det sker med vilde soloer, gakkede sange, hyænehyl og glad swing.

Nogle forældre kender måske Jeppe bedst som kaptajn i bandet ”Sømændene”, og Jeppe var i øvrigt den første vært på DR Ramasjangs Lille NØRD. 

Ingen har vist nogensinde deltaget i en koncert med Jazzhyænerne uden at blive hæs af at synge og uden at have slidt hul i danseskoene, fortæller Søren Vind. Det bliver en fest med flødeskum på toppen, lover han.

Billetter til dobbeltkoncerten købes ved indgangen til festivalpladsen på Gisseløre. De koster 30 kr., og der kan betales kontant og med mobilepay.

Har man allerede købt armbånd til Kalundborg Rock’er, er der gratis adgang. Dobbeltkoncerten foregår på græsset i festivalens store telt, så et regnvejr kan ikke spolere oplevelsen – men et tæppe at sidde på er en god idé. Sigurd går på scenen kl. 10.30, og Jeppe & Jazzhyænerne ca. kl. 11.50.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0