AnnonceLuk annonce
Sundhedscenter i Kalundborg Kommune.

18-07-2019

Læserbrev: Sundhedscenter i Kalundborg Kommune

Et sundhedscenter i Kalundborg Kommune bør etableres i Ubby. Placeringen vil være særdeles velegnet til et nyt sundhedscenter i lighed med ”Sønderborg modellen”. 

Sundhedscentret i Sønderborg sætter sundhed i centrum. Der er samlet en bred vifte af sundhedstilbud, der skal være med til at sikre sundhed og trivsel.  Der lægges vægt på forebyggelse af sygdom. Der tilbydes genoptræning, rehabilitering og patientuddannelse, når sygdommen er indtruffet og behandlet. 

Et sundhedscenter i Ubby vil ligge tæt på plejecenteret Enggården og Ubby Tandklinik. Ubby er placeret lige midt i Kalundborg Kommune.

Ved at etablere et sundhedscenter med plads til lægecenter vil man være med til at forbedre muligheder for fortsat lægedækning til borgerne i Kalundborg Kommune

I Jerslev og i Rørby har der tidligere været praktiserende læger.  Nu er jeg den eneste læge tilbage i området, og med en alder på 66 år, vil der jo ikke være mange år, til jeg må stoppe. 

Tiden er derfor kommet til at forberede og sikre fremtidens lægedækning i Kalundborg Kommune, og meget gerne i Ubby (Kalundborg Kommunes centrum).

 

Ole Eg Pedersen, Ubby lægehusFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0