AnnonceLuk annonce
Det er ren cirkus

17-07-2019

Onsdag aften sad en af de store cirkusvogne fra Cirkus Baldoni fast på vej ned fra Møllebakken til Valentin Jensensvej. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard  gitte@tv-kalundborg.dk

Onsdag aften var der, som mange andre gange tidligere, cirkus på Møllebakken i Kalundborg. Men lastbilerne fra cirkus er ikke blevet mindre med årene, og der er ofte problemer, når de skal køre ned fra Møllebakken via Valentin Jensensvej, hvor de store biler ofte ikke kan dreje rundt i det skarpe sving, således heller ikke en af cirkusvognene fra Cirkus Baldoni.

En af de store cirkusvogne fra Cirkus Baldoni sad fast, da en bil holdte parkeret på Valentin Jensensvej således, at den store cirkusvogn ikke kunne passere. Ingen vidste hvem, der ejede personbilen, og ejeren blev derfor også efterlyst til slut under cirkusforestillingen, men forgæves. Det betød, at den store cirkusvogn spærrede hele vejen, så man ikke kunne dreje til venstre af Valentin Jensensvej, når man kom fra Møllebakken. Således måtte alle gæster dreje til højre, og efterfølgende køre udenom, hvis de skulle have været den anden vej.

Cirkusfolkene fortalte, at de ikke må spærre af for kommunen, og derfor er det nogle gange et problem, når der holder biler parkeret på villavejen, hvor de skal ned. For nogle år siden blev en mur også påkørt på Valentin Jensensvej i samme sving, fordi den ikke kunne komme rundt.

Naboer forsøgte ligeledes at hjælpe med at finde ejeren af den parkerede bil, men forgæves. Til slut lykkedes det dog, efter en times tid, at få vognen fri ved hjælp af en stor traktor, og en enkelt af naboerne fik studset et par træer lidt i samme ombæring.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0