AnnonceLuk annonce
Et ansigtsløft til OK Plus på Sydhavnsvej

17-07-2019

Ejer af OK Plus butikken på Sydhavnsvej i Kalundborg, Henrik Bebe, har lavet en masse ændringer i forretningen, siden han overtog i februar. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Henrik Bebe har været butikschef på OK Plus butikken på Sydhavnsvej i Kalundborg i to år, men i februar i år overtog han tanken, og det har medført flere ændringer.

I godt to år har 45-årig Henrik Bebe fungeret som butikschef på den store OK Plus butik, der ligger på Sydhavnsvej i Kalundborg, og i den tid er der sket en hel del forandringer, men da han overtog butikken for et halv års tid siden, nemlig den 4. februar 2019, er der sket endnu flere ændringer.

”Butikken er stort set lavet helt om. Vi har fået plads til ekstra smørrebrød, da vi har fået både Novo Nordisk, Equinor og Avista Oil som kunder, var det en nødvendighed. Derudover er der kommet et helt nyt siddeområde i butikken, og der er flyttet en hel del rundt. Det er blevet meget mere åbent i forhold til tidligere,” siger Henrik Bebe, der bor i Ballerup, og derfor pendler til Kalundborg hver dag.

I OK Plus butikken kan man også købe Baresso Coffee to go, eller man kan nyde den i det nye siddeområde, hvor der også står bløde stole til den trætte kunde, der trænger til en hvil.

Derfor Kalundborg

Henrik Bebe har tidligere kørt som konsulent, ligesom han har været butikschef i en 7 Eleven og på en Q8 tankstation. Han kendte derfor tankstationen på Sydhavnsvej, inden han tog jobbet som butikschef for nogle år siden. 

”Jeg kendte tankstationen og butikken, og kunne se, at der var potentiale, og der for ville jeg også gerne købe den. Det gør mig ikke noget, at pendle hver dag. Jeg synes, at vi har fået skabt noget rigtig godt. Vi har fået flere kunder til, fra jeg overtog, og kunderne går ikke længere ind, kigger rundt for at gå ud igen. Nu køber de noget her,” siger han. 

Stor tilgang af personale

Siden Henrik Bebe overtog OK Plus butikken på Sydhavnsvej i februar har han til dags dato ansat otte medarbejdere mere. 

”Jeg har 24 ansatte, hvoraf der er fem på fuldtid inkl. mig. Men det er nødvendigt. Hver dag omkring frokosttid står vi 4-5 mennesker og udelukkende laver mad i omkring tre timer for at kunne følge med. Førhen havde vi tre forskellige sandwich, nu har vi syv forskellige. Ligesom der er kommet meget mere smørrebrød. Siden jeg overtog har vi solgt fire gange så meget mad end tidligere,” fortæller han, og slutter: ”Men jeg har også fået et rigtig dygtigt og smilende personale, og det er jeg glad for.”

OK Plus tanken har åbent fra kl. 5 – 20 i hverdagen, og fra kl. 6 - 20 i weekenden.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0