AnnonceLuk annonce
Ændring i køreplan for buslinjer pga. renovering af vej

09-07-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I forbindelse med et stort renoveringsarbejde på dele af Holbækvej, vil trafikken fra i morgen, onsdag, blive ensrettet frem til den 2. december. Omkørsel kommer til at ske via Rynkevangen og Stejlhøj, hvilket også betyder ændrede køreplaner for busserne.

Fra onsdag den 10. juli går Kalundborg Kommune i gang med at renovere dele af Holbækvej i Kalundborg, blandt andet med en udvidelse af cykelstien og fortovet. Det betyder, at Holbækvej bliver ensrettet i retning ind mod byen i en længere periode. Trafikanter, der skal ud af byen kan i stedet køre via Rynkevangen og forbi den nye station, Biotekbyen Kalundborg Øst, ved Stejlhøj. Det betyder således også en ændring i køreplanen for flere af buslinjerne.

Linje 520 mod Holbæk St. og linje 543 mod Hørve St. kører ikke den normale rute ad Holbækvej. Det betyder, at busserne ikke betjener stoppestederne Stejlhøj (39480) og Rådhuset (39478). Linje 520 mod Holbæk St. og linje 543 mod Hørve St. kører i stedet ad Rynkevangen – Stejlhøj. Ligeså kører linje 551 Spangsbro, Tømmerup ikke den normale rute ad Holbækvej, hvilket betyder, at den ikke betjener stoppestederne Stejlhøj (39489) og Stejlhøjhus (52146). Linje 551 kører i stedet ad Holbækvej - Rynkevang - Stejlhøj.

Gravearbejdet og ensretningen forventes at vare til den 2. december 2019. Endelig afslutning med slidlag mm. forventes færdigt i foråret 2020, oplyser Kalundborg Kommune. Samtidig skifter Kalundborg Forsyning i øvrigt vand- og fjernvarmerør på strækningen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0