AnnonceLuk annonce
Gode fund i havneparken

07-07-2019

Søndag var der loppemarked i Kalundborg Havnepark. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Små 20 stande blev det til, da sommerens første loppemarked i Kalundborg Havnepark blev afholdt søndag, hvor en del interesserede gik lidt rundt for at gøre et godt fund.

Kalundborg Havnepark står bag i alt tematiserede loppemarkeder i Kalundborg Havnepark og i dag, søndag, var det første i rækken. I dag var med brugskunst, og det trak en jævn strøm af interesserede kunder til i løbet af søndagen til trods for, at sommervejret ikke helt viste sig fra sin bedste side.

Næste gang, der igen er loppemarked i Kalundborg Havnepark, er søndag den 21. juli, hvor det også er brugskunst det gælder. Søndag den 4. august er det derimod loppemarked for børn, ligesom der er loppemarked med secondhand tøj søndag den 18. august. Hver gang fra kl. 11 -15.

Når man booker en loppestand på et af markederne, følger der et bord med på 183 x 76 cm. Man er også velkommen til selv at medbringe tøjstativer m.m. En stand koster 100 kr., og den kan bookes på www.kalundborghavnepark.dk eller via begivenheden på Facebook. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0