AnnonceLuk annonce
Roser i alle afskygninger

07-07-2019

I dag blev Rosens Dag fejret i Vejs Havecenter i Høng. Foto: Gitte Korsgaard. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Søndag var der roser i hvide, pink, lyserøde, røde og gule, store og små, bonderoser og stokroser – nogle duftede andre uden duft. Kort sagt næsten alle slags roser var repræsenteret i Vejs Havecenter i Høng til Rosens Dag, hvor kunderne selv tog deres roser med, og således deltog i en konkurrence om den smukkeste rose.

Alle afskygninger af roser var repræsenteret ved Rosens Dag hos Vejs Havecenter i Høng, der søndag havde besøg af Det Danske Rosenselskab i havecentret ligesom, at de afholdte Rosens Dag, hvor mange kunder deltog i en konkurrence om, hvem der havde medbragt den smukkeste rose. Publikum var således dommere ved at putte en stemmesteddel i en lille stemmeboks, der blev talt op kl. 14. Den rose med flest stemmer vandt et gavekort til havecentret.

Rosens Dag fejres over hele landet netop nu, hvor roserne står så smukt rundt omkring i de danske haver. Hos Vejs Havecenter havde man altså også arrangeret en konkurrence, hvor den flotteste rose blev kåret.

”Man kan stemme om den flotteste rose, ligesom man kan stemme på, hvilken rose, der dufter bedst. Den afstemning er dog uden præmie, men blot lavet for, at vi kan se, hvilken sort, der får flest stemmer,” fortæller Annie Dyhr-Nielsen, der er medlem af Det Danske Rosenselskabs lokale afdeling Nordvestsjælland.

Annie Dyhr-Nielsen og Carsten Carlsen fra Det Danske Rosenselskab gav ligeledes gode råd til kunderne om roser, ligesom Vejs Havecenter havde gode tilbud på det store udvalg af roser.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0