AnnonceLuk annonce
Har åbnet helt nye døre

05-07-2019

Indehaver af Svebølle Energi & Service, Ronni Pedersen, med et udvalg af de mange varmepumper firmaet tilbyder til kunderne. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Siden starten i 2002 har Svebølle Energi & Service udviklet sig rigtigt meget, især har uddannelsen som elinstallatør åbnet nogle helt nye døre, og nu søges der efter endnu en elektriker.

Ronni Pedersen, uddannet elektriker, startede sin karriere som selvstændig tilbage i 2002, hvor han lejede sig selv ud til andre elektrikerfirmaer på Vestsjælland. I 2004 overtog han et eksisterende firma med salg og reparation af hvidevarer, beliggende i Viskinge, og siden er det gået stærkt. I dag har Svebølle Energi & Service to elektrikersvende og en lærling ansat, ud over chefen selv, og søger lige nu efter endnu en elektriker.

”Vi har travlt, så jeg håber der kommer en elektriker og hopper ind i den firmabil som står og venter på vedkommende,” siger 43-årige Ronni Pedersen.

Salg og service af hvidevarer er droppet for flere år siden, i dag satses der rigtigt meget på salg og service af varmepumper, fra de helt små anlæg til et værksted eller sommerhus, til de helt store luft til vand anlæg.

”Det var den gang det kunne svare sig at skifte en kompressor på et køleskab, men i dag køber folk bare noget nyt, derfor begyndte vi på varmepumper i 2007, og det fylder i dag meget i firmaet, det er blevet vores speciale, hvor vi både sælger og servicerer varmepumper og også laver selve elinstallationen” fortæller Ronni Pedersen.

Har åbnet nogle helt nye døre

I 2013 flyttede Svebølle Energi & Service til ny istandsatte lokaler på Kirsebærvej i Svebølle, med facade mod den stærkt trafikkerede Viskingevejen, og det har helt klart givet flere kunder, men det helt store spring for firmaet kom efter at Ronni Pedersen i 2015 begyndte at læse til elinstallatør, vel at mærke samtidig med at forretningen blev passet, det blev et par hårde år med rigtigt meget hjemmearbejde, men i december 2017 stod han med beviset i hånden, og det har åbnet nogle helt nye døre.

”Før vidste kunderne ikke hvad vi egentligt var for en størrelse, om vi var et el firma, et vvs firma eller noget helt tredje, og det var faktisk sådan at når vi havde monteret en varmepumpe så måtte vi ikke lave elinstallationen, men det må vi nu, og det har på alle måder åbnet mange flere døre og givet meget mere arbejde,” siger Ronni Pedersen.

Svebølle Energi & Service har rigtigt mange private kunder, men også boligselskaber og erhvervsvirksomheder er blandt kundegruppen, og især mængden af erhvervskunder vokser støt, så derfor håber Ronni Pedersen at der findes en frisk elektriker som vil være en del af teamet hos Svebølle Energi & Service.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0