AnnonceLuk annonce
Sømændene underholder igen til julefrokosten

24-06-2019

Sømændene er igen hovednavnet når Fuglede IF inviterer til julefrokost i Hvidebækhallen.  Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Sømændene er igen i år hovednavnet når Fuglede IF inviterer til julefrokost d. 30. november. Der er allerede godt gang i billetsalget.

Fuglede Idræts Forening har efterhånden mange års erfaring med at arrangere store halfester i Hvidebækhallen, senest den store bierfest i foråret hvor alt var udsolgt.

Og selv om det i øjeblikket er tæt på 30 grader, så er det ikke for tidligt at tænke på julefrokost.

Hvidebæk IF gentager nemlig succesen fra sidste år, og har igen inviteret Sømændene til at underholde til det store julefrokostarrangement i Hvidebækhallen, mens Kim Kok fra Ubby Forsamlingshus serverer en lækker buffet.

Billetsalget er startet til årets julefrokostarrangement og der er allerede mange som har sikret sig billetter.

”Billetsalget går rigtigt godt, forleden solgte vi fx 90 billetter til et firma i Kalundborg, så det er ikke for tidligt at få købt biletter, hvis man vil være sikker på at komme med,” fortæller formand for Fuglede IF, Jakob Beck Jensen.

Sømændene er landet over kendt som garant for en kæmpe fest. Selvom mange kender gruppen fra radio og TV, men det er det nok live, at de otte sømænd kommer bedst ud over kanten.

I mere end ti år har de været fast inventar på festival- og byfestscener, og uanset om koncerten er om aftenen eller i bagende sol en eftermiddag skåler publikum med og holder fest med Sømændene.

Når Sømændene ikke er på scenen i Hvidebækhallen, er det René & Værsgo som spiller op til dans. René & Værsgo er en Larsen kopi med ekstra gas.

Så der er ingen tvivl om at der bliver fest for alle pengene i Hvidebækhallen lørdag den 30. November, det bliver et brag af en fest. 

Billetter kan købes på Billetten.dk, KLIK HER

Oplev stemningen fra sidste års julefrokost - Video: 900 til forrygende sømandsfestFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0