AnnonceLuk annonce
Stak af fra færdselsuheld - sigtet for spritkørsel

24-06-2019

En stor lygtepæl og vejskilte blev nedlagt i forbindelse med færdselsuheldet. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En stor lygtepæl og vejskilte blev nedlagt af en kvindelig bilist i rundkørslen ved Tømmerup Kirke, søndag sidst på eftermiddagen. 32-årig mand sigtet for spirituskørsel.

Søndag kl. 17.35 rykkede politiet ud til et færdselsuheld, hvor en bilist var forulykket i rundkørslen ved Tømmerup Kirke, og havde nedlagt både vejskilte og en stor lysmast.

Bilisten stak af fra uheldet og gemte sig i Tømmerup, men anmelderen af uheldet fulgte efter bilen, som politiet fik kontakt til i Tømmerup med en spirituspåvirket, 32-årig mand fra Svebølle bag rattet. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel i bilen, der kort tid var forulykket i rundkørslen.

Det viste sig ved efterforskning i sagen, at han ikke havde været fører af bilen i uheldsøjeblikket, idet en kvindelig passager i bilen – en 28-årig kvinde fra Skælskør – havde ført bilen ad Hovvejen mod nordøst, da hun af ukendte årsager mistede kontrollen over den ved rundkørslen.

Hun påkørte derfor et vejskilt og en lygtepæl, men kunne efterfølgende ikke selv få bilen fri. Herefter satte den 32-årige mand sig ind på førersædet, fik bilen fri i rundkørslen og kørte til Tømmerup, hvor politiet kom.

Den 32-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Begge parter kan forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet. Ingen personer kom til skade ved uheldet, der heller ikke involverede øvrige trafikanter.
 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0