AnnonceLuk annonce
Sankt Hans i børnehøjde

23-06-2019

Spejderne tændte Sankt Hansbålet på Vandværkshøjen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

I Gørlev var der søndag aften Sankt Hans i børnehøjde på Vandværkshøjen, hvor der blev hygget i det gode vejr.

Sidste sommer satte tørken en stopper for bål og Sankt Hans fest, og arrangementet måtte aflyses, men i år var vejret med Gørlev Lokalråd, som sammen med en række af byens foreninger og erhvervsliv havde arrangeret Sankt Hans i børnehøjde, bålet blev nemlig tændt allerede kl. 18.30 så de mindste også kunne nå at være med.

Båltalen tog Berit Westi, leder af Hobittens Børnehave, sig af. Hun fortalte bl.a. eventyret om en sur og slem heks som havde forhekset hele byen, sådan at alle gik rundt og brokkede sig dagen lang, lige indtil en ny familie flyttede til byen, hvor de fornemmede at der var noget galt, og de besluttede at det skulle være slut med alt det sure, og de begyndte at smile til alle og være glade, og snart var der ingen sure i byen og alle hjalp hinanden.

Efter båltalen tændte De Grønne Pigespejdere og spejdere fra Det Danske Spejderkorps det store bål og inden længe måtte heksen afsted til Bloksbjerg, mens der blev hygget med hinanden på det store område.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0