AnnonceLuk annonce
Billedserie: Pippi-prøver skrider godt frem

23-06-2019

Hovedrollen som den seje Pippi er lagt i hænderne på Olympia Engsvang Nielsen, Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Amatør Teater, KAT, havde lørdag sidste fællesprøve inden sommerferien til sommerens byspil, hvor Pippi er på plakaten.

Det er historien om den lille stærke, fregnede pige Pippi, med den krøllede hjerne og ren ’girlpower’, som Kalundborg Amatør Teater, KAT, opfører i Gryden på Møllebakken, til august.

Rollerne er for længst fordelt og prøverne har stået på i et stykke tid, men lørdag var alle skuespillere, musikere og danser samlet til den sidste prøve inden sommerferien, men også den første prøve hvor skuespil, sang, dans og musik blev koblet sammen for alvor.

”Det går rigtigt godt med prøverne, men vi har været lidt bagud på musikken, men nu er Henrik Kristensen trådt til, og det er bare rigtigt godt, Henrik havde egentligt meldt sig til en mindre statiskrolle, men nu har Henrik altså sagt ja til at være kapelmester,” fortæller Klaus Ødegaard, der er instruktør på Pippi.

Henrik Kristensen arbejder til dagligt som organist ved Finderup og Reerslev kirker, og var i mange år højt værdsat organist i Nyvangskirken, så ingen tvivl om at han kan løfte opgaven som kapelmester.

Hovedrollen som den seje Pippi er lagt i hænderne på Olympia Engsvang Nielsen, Kalundborg, og det klarer nu i følge instruktøren rigtigt godt.

”Den er en suveræn Pippi, vi kunne ikke have fået en som er bedre, hun gør det bedre og bedre som prøverne skrider frem,” fortæller Klaus Ødegaard.

Omkring 70 personer er med for at få hele forestillingen til at gå op, dels skuespillere, musikere og statister, men også alle dem bag ved, som sy gruppen og kulisse byggerne, og netop den gruppe som sørger for at save, skrue, hamre og male, var også i gang lørdag formiddag, hvor der bl.a. blev arbejdet på Pippis hus og der blev malet i røde og hvide striber.

Hele holdet mødes igen efter sommerferien, d. 3. august, og så bliver det i Gryden på Møllebakken, hvor kulisserne så burde være stort set færdige.

Kalundborg Amatør Teater opfører Pippi i Gryden på Møllebakken fra d. 16. til 24. august.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0