AnnonceLuk annonce
Kalundborg Rock’er tilbyder camping

18-06-2019

I år tilbyder Kalundborg Rock'er campingområde. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Rock’er har tidligere nævnt, at de vil forsøge sig med camping til festivalen, og den holder stadig. I år kan man nemlig campere eller ligge i telt i Munkesøen i Kalundborg i weekenden, hvor der er Kalundborg Rock’er.

Folkene bag Kalundborg Rock’er har i flere år snakket om, at give festivalgæsterne mulighed for at ligge i telt eller campingvogn, når der er Kalundborg Rock’er, og 2019 er året, hvor man forsøger med overnatning til festivalgæsterne.

”Vi håber og tror, at vi kan få nogle gæster andre steder fra ved at lave campingområde. Vi har haft nogle forespørgsler fra folk, der netop kommer ude fra, så nu giver vi det en chance. Vi har dog ikke de store ambitioner, men vil gerne lave lidt ekstra for dem, der kommer langvejs fra, eller dem, der måske bare bor lidt for langt væk, til at komme hjem om natten. Nu må vi se, vi prøver og ser, hvordan det spænder af - om det har været arbejdet værd,” siger Johnny Elmelund, der er presseansvarlig for Kalundborg Rock’er.

Camping i Munkesøen

Selve campingområdet kommer til at være i Munkesøen, og bliver delt op i et område til campingvogne og et til telte. Derudover er der også en løsning til alle dem, der ikke har hverken telt eller campingvogn, men som gerne vil overnatte på området.

”Campingområdet er i Munkesøen, og det bliver delt op, så campingvogne får området på parkeringspladsen foran Munkesøens klubhus, og græsarealet, hvor Lions Cup havde madtelt, bliver, hvor man kan sætte telt op. Men har man ikke telt eller campingvogn, og man gerne vil overnatte på området, kan man faktisk også købe telt med sovepose osv. i, som er stillet op, og står klar til brug,” fortæller Johnny Elmelund.

På Kalundborg Rock’ers hjemmeside, er der mulighed for at booke en plads til egen campingvogn eller telt, eller man kan altså købe en ”færdigpakke”.

”Det hele bliver booket på www.kalundborgrocker.dk, hvor der er en fane, der hedder camping. Her kan man hente alle informationer,” slutter Johnny Elmelund.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0