AnnonceLuk annonce
Røde næser løb i Munkesøen

16-06-2019

Raklev Børnehave stillede op til Klovneløb i Munkesøen søndag formiddag med det største hold på 50 personer.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Igen i år har der været Klovneløb i Munkesøen i Kalundborg, hvor knap 100 deltog i løbet til fordel for Danske Hospitalsklovne.

Raklev Børnehave stillede til start med 50 børn og voksne, som det største hold til Klovneløb i Munkesøen søndag formiddag, der bliver løbet til fordel for Danske Hospitalsklovne.

Man kunne gå eller løbe 3 eller 6 km. Pengene, der samles ind gennem tilmeldinger til løbet, doneres til foreningen Danske Hospitalsklovne. 48 kr. fra tilmeldingsgebyret går direkte til Danske Hospitalsklovnes arbejde på landets børneafdelinger.

Klovneløbet er et familieløb, hvor alle, der kan kravle, gå, rulle eller løbe, kan være med. Det handler ikke om at være hurtigst – det handler om at få en hyggelig og sjov dag, og samtidig støtte et godt formål. Sidste år deltog over 12.000 løbere i Klovneløb landet over, og der blev doneret mere end 1 mio. kr. til Danske Hospitalsklovne.

Danske Hospitalsklovne arbejder på afdelinger over hele landet, hvor børn er indlagt. Danske Hospitalsklovnes arbejde eksisterer kun i kraft af private donationer og donationer fra fonde.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0