AnnonceLuk annonce
Udtaget til VM – men mangler økonomisk støtte

14-06-2019

Pernille Olsen øverst på sejrsskamlen. Foto: Eva Kristensen

Af Jens Nielsen

Pernille Olsen fra Kalundborg Bueskytteforening deltager i verdensmesterskaberne i 3D bueskydning i Canada i september efter en suveræn kvalifikation.

Pernille Olsen fra Kalundborg Bueskytteforening var ubesejret inden det sidste udtagelsesstævne til VM, Danish Open, som netop er afholdt.

Pernille Olsen gjorde rent bord og vandt også sidste afdeling, dermed har hun vundet samtlige fem udtagelsesstævner, og er nu sikret en plads på landsholdet, som til september drager mod Canada for at deltage i Verdensmesterskabet.

Som samlet vinder af udtagelsesstævnerne får Pernille Olsen økonomisk støtte af Bueskydning Danmark, hvilket hun er den eneste der får af dame Compound skytterne.

Støtten udgør 7000 kr., og turen koster samlet mindst 20.000 kr., så derfor håber den dygtige Kalundborgskytte at hun kan finde nogle sponsorer inden afrejsen, og samtidig planlægger hun at afholde et arrangement i klubben hvor der er mulighed for at prøve at skyde med bue og pil, og på den måde få samlet penge sammen til turen.

Pernille Olsen er studerende, og svømmer ikke i penge, derfor er det vigtigt for hende at finde nogle firmaer og privatpersoner som vil støtte op inden turen går mod Canada i september.

Ud over Pernille Olsen, deltog også Lars Eichler Andersen og Torben Bruun fra Kalundborg Bueskytteforening i det sidste udtagelsesstævne, men ingen af de to skytter har kvalificeret sig til VM.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0