AnnonceLuk annonce
Speedwaytalent har kvalificeret sig til VM

31-05-2019

Patrick Hansen, Jerslev, er klar til at kæmpe om VM endnu engang. 

Af Jens Nielsen

Patrick Hansen har netop kvalificeret sig til verdensmesterskabet i speedway for U21 kørere og håber at slutte mellem de bedste i verden.

Det lokale speedwaytalent 20-årige Patrick Hansen fra Jerslev har endnu engang kvalificeret sig til verdensmesterskabet i speedway for kørere under 21 år. Det er sidste gang Patrick kan køre med om U21 VM-medaljerne, da han runder de 21 senere på året, og skal fra næste år køre sammen med de ’store drenge’.

Patrick Hansen har først været gennem en kvalifikationsrunde i Danmark, derefter i en af tre kvalifikationsrunder i udlandet, her valgte Patrick at deltage i Polen, hvor han sluttede som en flot nr. 3, og er dermed klar til at køre med om at blive verdens bedste U21 speedwaykører.

For at finde verdensmesteren køres tre finaleløb, det første i Polen d. 22. juni, derefter følger et løb i Tyskland i september og et i Tjekkiet i oktober, før vm-medaljerne kan fordeles, og her håber den lokale speedwaykører at være blandt dem som skal have en medalje om halsen.

Patrick Hansen råder over tre speedway cykler og fire motorer, når der skal kæmpes om vm-medaljerne, motorerne er i øvrigt bygget at Patrick Hansens far i kælderværkstedet i Jerslev.

Oplev Patrick

For dem som kunne være interesseret i at se Patrick Hansen ’in action’, så er der mulighed allerede i morgen, lørdag d. 1. juni, hvor Patrick deltager i semifinalen for EM-hold på Glumsø Speedwaycenter på Midtsjælland.

Det danske U21 Landshold møder Rusland- Letland og Finland i semifinale 2, som afgør videre deltagelse til finalen der køres i Frankrig d. 20. juli. De danske drenge er som forsvarende europamestre favoritter, så det bliver helt sikkert et fedt ræs.

Patrick Hansen er i øvrigt holdkaptajn for U21 landsholdet.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0