AnnonceLuk annonce
Tilfældigheder spillede ind

08-06-2019

Dan Plambech, medindehaver af Sportigan i Høng Centret. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

For nogle år tilbage manglede der en sportsforretning i Høng Centret, men den klarede Dan Plambech og Mathias Olsen, og nu er der snart gået fire år et sted, hvor de slet ikke havde planlagt at skulle være. Nemlig i Sportigan i Høng.

Planen var oprindeligt en butik et helt andet sted. Faktisk vidste Dan Plambech og Mathias Olsen slet ikke, at der var noget, der hed Høng Centret, men nu har de selv haft butik i centret i snart fire år, og er meget glade for det.

”Vi skulle egentlig have åbnet sportsforretning et helt andet sted, men økonomien var ikke helt til det, og Høng Centret stod og gerne ville have en sportsforretning ind, så da Mogens Gyldenvang henvendte sig til den kæde, som vi er medlem af, formidlede de kontakten til os, og vi er rigtig glade for at have fået den mulighed,” fortæller Dan Plambech, der i dag driver Sportigan, der er en sportsforretning i Høng Centret, sammen med Mathias Olsen.

Både Dan Plambech og Mathias Olsen er begge uddannet i en sportsforretning. Mathias Olsen stod faktisk i lære under Dan Plambech i sin tid i en anden sportsforretning.

”Vi fungerede rigtig godt sammen, og derfor besluttede vi også i sin tid, at vi skulle åbne en butik sammen. Det blev så et andet sted, end planlagt, men vi er blevet taget godt imod, og Mogens er god at spare med, hvis man har nogle idéer eller spørgsmål. Han har jo været i branchen i mange år,” siger Dan Plambech.

Sportigan er en klassisk sportsforretning, der ligger i Høng Centret, hvor den til efteråret har ligget i fire år. Dan Plambech og Mathias Olsen, der ejer Sportigan er begge oprindeligt fra Nykøbing Sjælland, hvor de også bor i dag. Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0