AnnonceLuk annonce
Billeder: Godt 200 til SuperBrugsen Løbet

25-05-2019

Starten er gået til SuperBrugsen Løbet 2019. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Mere end 200 cykelryttere stillede til start i SuperBrugsløbet lørdag formiddag i Gørlev. Overskuddet fra cykelløbet går ubeskåret til lokale foreninger.

Det er fjerde år i træk at SuperBrugsen i Gørlev arrangerer et motionscykelløb, igen i år sammen med Event4Cykling, Gørlev.

Præcis kl. 9 lørdag morgen gik starten for de godt 200 motionscykelryttere, som for de flestes vedkommende skulle tilbagelægge 80 km.

Ruten kørte fra Gørlev over Jerslev, Svebølle, Bjergsted, syd om Skarresø og mod Høng inden der var mål i Gørlev, i alt 80 km. med 663 højdemeter rundt i de vestsjællandske alper.

Enkelte motionister nøjedes med at køre 25 km. rundt om Tissø.

Overskud går til lokale foreninger

De tidligere år har overskuddet fra cykelløbet gået til Team Rynkeby og Gørlev Lokalråd, men i år skal overskuddet gå til de foreninger som hjælper til i forbindelse med cykelløbet. Det er De Grønne Pigespejdere og Vestsjællands Cykelmotion.

Hurtigst om art køre de 80 km. var Morten Tillquist fra Gørlev i tiden 2:11, det giver en gennemsnitsfart på 36,5 km/t. Hurtigst blandt damerne var Majbrit Pietras, Skælskør i tiden 2:19Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0