AnnonceLuk annonce
Punkt 1 overtager Lysmesteren

23-05-2019

Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen, indehavere af Punkt1 i bl.a. Kalundborg, har i dag overtaget Lysmesteren i Gørlev, her sammen med butikschef Rikke Vind. Foto:  Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen fra Punkt1 i bl.a. Kalundborg, har i dag overtaget Lysmesteren i Gørlev. Forretningen, der ligger sammen med Punkt1, skal fremover også sælge radio-tv.

Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen, der har en række af Punkt1 forretninger samt en Expert i Asnæscentret, udvider nu rækken af forretninger, denne gang med en Lysmesteren butik, de har i dag overtaget Lysmesteren i Gørlev, som ligger i samme bygning hvor de har haft Punkt1 de sidste fem år.

”Vi vil gerne udvide vores sortiment med lamper i flere af vores andre afdelinger, bl.a. Expert i Asnæscentret og Punkt1 i Ringsted, derfor tog vi kontakt til Niels Eiland som har ejet Lysmesteren i Gørlev i flere år, og hvor vi har Punkt1 i samme bygning, og i tirsdags blev vi enige om betingelserne, og her til morgen har personalet fået besked,” fortæller Steen Jensen.

Punkt1 og Lysmesteren i Gørlev har været adskilt af en skillevæg, men nu åbnes der op så det hele bliver et stort lokale, og der bliver også tilført radio-tv og brugskunst til sortimentet, så det får status af et varehus.

”Vi laver en mindre afdeling med fjernsyn til bl.a. de mange sommerhusejere,” siger Jesper Abkjær Petersen

Alt personalet fortsætter i forretningen, men Rikke Vind som butikschef.

Lysmesteren i Gørlev har bl.a. en meget stor afdeling med mærkevaren Louis Poulsen, og hvor stort set alle varer er på lager, det gør at kunderne kommer fra hele Vestsjælland for at handle i Lysmesteren i Gørlev.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0