AnnonceLuk annonce
Valgkampen er skudt igang - valg d. 5. juni

07-05-2019

Valgkampen er skudt i gang, her Rasmus Horn Langhoff (A) i Kordilgade. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Lars Løkke Rasmussen har i eftermiddag udskrevet valg, det fik med det samme folketingsmedlemmerne Rasmus Horn Langhoff (A) og Jacob Jensen (V) til at sætte kursen mod Kalundborg, for at skyde valgkampen i gang.

Statsministeren Lars Løkke Rasmussen har i eftermiddag udskrevet valg til afholdelse grundlovsdag d. 5. juni.

De to lokalvalgte folketingsmedlemmer Jacob Jensen (V) og Rasmus Horn Langhoff (A) var begge til stede på Christiansborg da statsministeren udskrev valget, men de satte med det samme kursen mod Kalundborg, for at skyde valgkampen i gang, en valgkamp som bliver en hel måned lang.

De to kandidater mødtes i Kordilgade, hvor der blev delt kampagnemateriale ud og snakket valg.

”Normalt spreder der sig nogle rygter på Christiansborg inden statsministeren udskriver valget, men her kom det helt bag på alle og alle var overrasket, men det bliver en lidt lang valgkamp,” sagde Rasmus Horn Langhoff, mens der blev delt roser og foldere ud til de forbipasserende i Kordilgade.

Jacob Jensen nåede lidt senere frem i Kordilgade end sin Christiansborgkollega.

”Jeg sad i bilen og sagde til mig selv, hvorfor er der ikke nogen som har sørget for den Kalundborgmotorvej noget før,” grinede Jacob Jensen da han lettere forsinket ankom i gågaden.

Om valget siger Jacob Jensen,

”Det er en typisk Løkke den her, men jeg havde håbet lidt på at det blev d. 26. maj.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0