AnnonceLuk annonce
To lokale løber deres halv-marathon nr. 100 på søndag

07-05-2019

På søndag, når 5 Tårns Løbet, der startede helt tilbage i 2003, løber af stablen er det med to jubilarer, som begge løber deres halvmarathon nr. 100.

Det er et ekstra krydderi på løbet som i sin tid startede som et bynært ”værtshus-marathon” på 10 omgangsrunder, men siden har ændret sig til at det er området ud mod Røsnæs der lægger asfalt til.

Jimmi Bjerregaard Jensen og  Lea Witzell, fra den arrangerende klub, løber deres halvmarathon nr. 100 på søndag

5 Tårns Motion der arrangerer løbet, kalder det for ”Vintermarathon i sommerklæ’r”, fordi der benyttes en rute som er næsten identisk med det berømte Kalundborg Vintermarathon.

Det vil sige, at løbet starter ved klubbens hjemsted i Ellinglund, går over Munkesøen, ad Røsnæsvej til Trøjelykkevej, Fyrrebakken, Bøgebakken, forbi Nyrupskolen til Nostrup. Herfra forbi golfbanen, ad Lillesøvej m.v tilbage til Røsnæsvej, ad Skambækvej til Kystvejen og langs fjorden retur mod klubben, hvor den 21,1 km halvmarathonrute slutter og en omgang mere begynder for de som har valgt at løbe marathon.

Sidste år kom en 13 km rute med i arrangementet, for de som havde lyst til at løbe (eller gå) lidt kortere og i år er der på grund af de to 100 gangs jubilarer lagt en 5 km rute ind også, så de der ikke er til de lange strækninger også har mulighed for at være med til en løbetur sammen med jubilarerne.

Marathonløberne starter kl. 9, ½ marathon kl. 11 og øvrige kl. 12.

Jimmi Bjerregaard Jensen kastede sig over marathonruten allerede for omkring 15 år siden og har løbet rigtig mange, men for et par år siden aftalte han med Lea Witzell, som på det tidspunkt havde løbet en lille håndfuld halve marathonløb, at de ville kaste sig ud i projektet med at runde 100 halve marathonløb. De 99 har de løbet rigtig mange steder i Danmark og i nogle af Europas storbyer, men nr. 100 er altså på hjemmebane i Kalundborg, nu på søndag.

Løbet er for alle og tilmelding foregår på klubbens Hjemmeside www.5taarnsmotion.dk senest fredag den 10. maj.

Der er tidtagning og diplom til alle og der er udviklet en helt speciel medalje til alle løbere/gængere i anledning af jubilæet.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0