AnnonceLuk annonce
Video: Kø for at sige tillykke med Postgaarden

04-05-2019

Tekst, for og video: Jens NIelsen

Gæsterne stod nærmest i kø for at ønske Trine og Morten Nystrup tillykke med Postgaarden, da der lørdag var Åbent Hus.

Så er der igen liv i den gamle sal på Postgaarden, der er øl i hanerne, gulvet er slebet og lakeret, vægge er blevet reven ned, nye er bygget op, der er blevet malet, etableret to barer, i det hele taget har den gamle sal på Postgaarden fået en ordentlig overhaling, og lørdag var Trine og Morten Nystrup så klar til at vise resultatet frem for alle interesserede.

Rigtigt mange ville gerne se hvor flot det er blevet, der var nærmest kø for at ønske ægteparret tillykke med det meget vellykkede resultat.

”Det er jo nærmest helt royalt,” – ”nej hvor det blevet flot,” positive bemærkninger var der mange af fra gæsterne som kikkede forbi.

Trine og Morten takkede de mange gæster fordi de var kommet, men der var også en særlig tak til de mange venner, bekendte og familie som har hjulpet, uden dem var Postgaarden nok ikke blevet færdig endnu.

Postgaarden Event og Musikhus, som er navnet på ægteparrets nye ’barn’, kan anvendes til mange forskellige arrangementer, der er allerede sat mange musik, foredrag og stand up arrangementer i kalenderen, men den flotte gamle sal kan også lejes til fester, af alle slags og firmaarrangementer.

Derfor var der også dækket et flot bord så gæsterne kunne se mulighederne med Postgaarden, og der var også godt gang i billetsalget til de mange kommende arrangementer.

Faktisk var der et jubilæumsarrangement på Postgaarden i går fredag og i morgen søndag skal der holdes konfirmation på stedet.

”Vi er kun lige blevet klar, jeg tror kun vi har sovet et par timer i nat,” sagde en træt, men meget glad Trine Nystrup, samtidig med at hun tog imod gaver og blomster.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

11986