AnnonceLuk annonce
Udvekslede gaver i forbindelse med jomfruanløb

22-04-2019

Kaptajn Michail Margaritis tog imod havnedirektør Bent Rasmussen. Foto: Jens NIelsen

Af Jens Nielsen

Krydstogtskibet MS Magellan havde jomfruanløb ved Ny Vesthavn mandag lige over middag. Havnedirektør Bent Rasmussen var ombord og ønske velkommen og udveksle gaver med kaptajnen.

Det britiskejede krydstogtskib Magellan med 1.400 passagerer og 660 besætningsmedlemmer anløb Ny Vesthavn i Kalundborg mandag lige over middag. Der er tale om et jomfruanløb, hvilket vil sige, at det er første gang, at Magellan anløber Kalundborg, derfor er det kutyme at Kalundborg Havn byder velkommen med en lille gave, ligeledes er der en gave fra skibet, til Kalundborg Havn. Samtidig var Magellan det første skib som anløb den Ny Vesthavn, hvor der i dagens anledning var arrangeret åbent hus for alle interesserede.

Havnedirektør Bent Rasmussen, bestyrelsesformand Martin Schwartzbach og salgschef Michael D. Larsen var derfor inviteret ombord på det 221 meter lange og 32 meter bredde britiske krydstogtskib, midt på eftermiddagen, hvor kaptajn Michail Margaritis tog imod.

MS Magellan er bygget i 1985 i Ålborg og er i dag registreret i Bahamas.

Efter udveksling af gaver blev gæsterne vist rundt på skibet og blev præsenteret for såvel værelser, restaurant og pool område.

MS Magellan forlader Ny Vesthavn mandag aften omkring kl. 23.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0