AnnonceLuk annonce
Sæson for at købe markiser og solafskærmning

18-04-2019

Nikolaj Schadler, Garant Kalundborg, klar med flere forskellige løsninger for markiser og solafskærmning. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Markiser og solafskærmning, så har Garant i Kalundborg både det store udvalg og den faglige ekspertise.

Udnyt terrassen og få det bedste ud af sommeren med en markise. Så er der nemlig mulighed for at få lidt skygge for solens kraftige stråler og der er også mulighed for at man kan sidde ude meget længere selv om duggen er faldet.

Garant Kalundborg på Rendsborgparken har det store udvalg i markiser og tilbehør og det faguddannede personale kommer selvfølgelig forbi for at tage mål og monteringen klarer de også.

”Vores eget mærke Nordic Shades leveres i to kvaliteter, og bor man et sted med meget vind anbefaler vi den kraftige. I øvrigt er vores produkter danskproduceret,” fortæller Nikolaj Schadler, Garant Kalundborg.

Markiserne har selvfølgelig motor så man med en fjernbetjening kører markisen ud og ind, samtidig kan der leveres en føler som kører markisen ind helt automatisk i tilfælde af for megen vind.

Nordic Shades er alt andet end en klassisk standardløsning, produkterne tager højde for dit hus’ type, stil og mål. Monteringsmulighederne er nemlig mange, og bredden på markisen tilpasses altid huset.

Og når man nu er i gang, så kan Garant selvfølgelig også levere og opsætte en terrassevarmer som med LED teknologi, ikke bruger så meget strøm.

Det er dejligt når solen skinner, men solens stråler ødelægger møbler og andet indbo, men det er der en løsning på, nemlig en såkaldt screen, som er et udvendigt rullegardin som med en motor kører solafskærmningen op og ned. Findes med flere forskellige grader af gennemsigtighed.

En anden løsning for solafskærmning er det traditionelle rullegardin som monteres indvendigt i rummet, her har Garant Kalundborg også flere forskellige løsninger at vælge i mellem.

Masser af gardinløsninger

Garant Kalundborg har også et kæmpe udvalg af gardiner, hvor der er mange muligheder for kunderne.

”Mange er nok ikke klar over at vi sælger gardinstoffet i metermål til dem som selv vil sy deres gardiner, faktisk har vi tre løsninger, en hvor kunden køber gardinstoffet her og ordner resten selv, en løsning hvor vi hjælper lidt og endelig løsningen hvor vi sørger for alt, lige fra opmåling og til montering af de færdigt syede gardiner,” fortæller Nikolaj Schadler.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0