AnnonceLuk annonce
Mød Stafet For Livet i Kordilgade

16-04-2019

Sidste års fightere på den 400 meter lange bane i Munkesøen. Foto: Multidroner ApS

Mød styregruppen bag ’Stafet For Livet’ på Solskinspladsen i morgen aften til Ladies Night.

Sidste år blev der arrangeret Stafet For Livet i Kalundborg for første gang med over 300 deltagere og et rigtig godt indsamlingsresultat, som bliver benyttet til forskning, støtte til kræftramte og deres pårørende. I år håber styregruppen bag arrangementet, at endnu flere vil deltage, så man kan være med til at hjælpe endnu flere, der rammes af kræft.

Stafet For Livet Kalundborg afholdes den 25. maj kl. 11.00 til den 26. maj kl. 11.00 i Munkesøen i Kalundborg. Lige nu er der 18 fightere og knap 200 deltagere fordelt på 14 hold, tilmeldt. En fighter er en person, som på et tidspunkt i sit liv har fået diagnosen kræft. Det kan være en, der er syg pt. eller en, der har vundet kampen mod kræften.

Det overordnede program

Stafetten åbnes med taler ved borgmester Martin Damm og en mere, som endnu ikke er på plads. Herefter følger fighterrunden, som består i, at fighterne bliver klappet rundt på den ca. 400 meter lange bane før holddeltagerne ”får lov” at komme i gang.

”Stafetten holdes i gang til kl. 22.30, hvor dagens højdepunkt, lysceremonien, afholdes. Sidste år solgte vi ca. 200 lysposer, som alle blev prydet med hilsener fra pårørende til enten overlevende, syge eller personer, der tabte kampen. Allerede nu er der solgt 21 lys. Efter ceremonien sættes poserne ud langs med banen for at lyse den op i løbet af natten. Kl. ca. 10.45 søndag formiddag stoppes stafetten og en fælles afsluttende runde påbegyndes,” fortæller Rikke Dybkjær Meltz fra styregruppen

Alle kan være med

Det er ikke et krav for deltagelse, at man kan løbe flere km. Hvis du blot kan gå én runde for dit hold, er det en del af det samlede resultat. Man kan altså gå, løbe eller hoppe rundt på banen. Man kan oprette et hold med sine kolleger, venner, forening eller familie – du bestemmer. Hvis du er frisk på at være på hold med nogen, du ikke kender, er du velkommen til at deltage på det åbne hold, med navnet ”Blandede Bolsjer”.

Planlægningsgruppen vil være i Kordilgade i morgen onsdag d. 17. april mellem kl. 15 og 21, når butikkerne holder længe åbent og glæder sig til at svare på spørgsmål om, hvilken begivenhed Stafet For Livet er.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0