AnnonceLuk annonce
Hele verden løber sammen i Kalundborg

08-04-2019

Løbeveninderne Line Kongsted og Maria Gjedsted står bag arrangementet. Foto: Jokum Tord Larsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Wings For Life World Run er et verdensomspændende løb, der foregår på samme tid verden over, nemlig den 5. maj 2019. Det er første gang, at man har mulighed for at deltage i løbet i Kalundborg.

Maria Gjedsted og Line Kongsted står som arrangører bag Wings For Life World Run, der foregår i Kalundborg søndag den 5. maj. Deltagergebyr og andre donationer i forbindelse med løbet går ubeskåret til forskning af rygmarvskader. I går, søndag, var de to arrangører og løbeentusiaster sammen, for at løbe ruten igennem og teste app’en, der skal løbes med. 

“Vi elsker begge at løbe, og håber, at vi kan inspirere nogle mennesker til, at komme med ud og løbe eller gå sammen med os den 5. maj. Følelsen af at løbe samtidig med, at over hundredetusinde andre løbere verden over også løber, kommer til at være fantastisk. Derudover er det meget givende, at være en del af at kunne hjælpe, alle de mennesker der er ramt af rygmarvskader,” fortæller Line Kongsted.

Et løb for alle

Der er ingen fastlagt distance, og det er dit eget tempo, der bestemmer hvor langt du kan og vil løbe eller gå på dagen. Ruten er en flad 4 km rundbane, med udsigt til havet på størstedelen af ruten, som starter i Havneparken i Kalundborg, og går langs vandet forbi lystfiskerhavnen og Gisseløre strand og retur til Havneparken.

Wings For Life World Run er således et socialt løb for alle, der har lyst til at deltage, hvad enten man vil gå en rask tur, løbe langsomt eller stærkt. Barnevogne, klapvogne og løbevogne er ligeledes velkomne på ruten. Det kræver dog en smartphone, at man har lyst til en forårs gå- eller løbetur, og samtidig gerne vil støtte et godt formål. Arrangørerne vil sørge for god stemning og liv i havneparken, samt lidt forfriskninger. 

Hele verden løber med en app

Man deltager ved at gå ind på Wings For Life World Run’s hjemmeside, hvor man henter ’Wings For Life World Run’ app’en og finder ’Kalundborg’ på sin smartphone før løbet, og møder op på dagen i havneparken i Kalundborg. Kom i god tid før løbet, som begynder præcis kl. 13. 

Løbet er altså et såkaldt ’App Run’, hvor du løber med ’Wings for Life World Run-appen’. Tidtagningen foregår i app’en, som opdaterer dig løbende på, hvor langt du har løbet. Der er ingen mållinje, men i stedet en virtuel mållinjebil, der begynder med at “køre” præcis 30 minutter efter start, med en starthastighed på 14 km/t som derefter stiger stille og roligt, indtil den sidste løber er blevet indhentet. Dvs. der er ikke en fysisk bil på ruten, men app’en registrerer, hvor langt man har løbet, og man kan se på app’en, hvor langt foran bilen man er, lige indtil man bliver indhentet. App’en er meget simpel og ligetil.

Se hvor langt DU kan nå at løbe her: https://www.wingsforlifeworldrun.com/dk/en/goal-calculator/?fbclid=IwAR3nelYQoPszqqtIzsXhHzn7JLW39xLTJVRnTOQIuVOVO9ZQVLWq8G2w_jA

Tilmelding: https://www.wingsforlifeworldrun.com/dk/da/app-run-kalundborg/  Alle deltagergebyrer og donationer ved løbet går ubeskåret til forskning af rygmarvskader. 

Maria Gjedsted og Line Kongsted står klar på dagen til at hjælpe med spørgsmål m.m. Når først man er tilmeldt og har installeret app’en, er man klar til start. Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0