AnnonceLuk annonce
Valgkamp: Slikpinde virker bedre end bolcher

06-04-2019

Jacob Jensen (V) startede sin valgkamp i går foran Meny. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Folketingsvalget er lige på trapperne, derfor startede folketingspolitiker Jacob Jensen (V) valgkampen op fredag eftermiddag ved Meny.

Jacob Jensen (V) er ikke i tvivl om at statsminister Lars Løkke Rasmussen meget snart udskriver valget til afholdelse sammen med EU-valget, søndag d. 26. maj i år, derfor startede han så småt sin valgkamp op i går fredag ude foran Meny i Kalundborg, for lige at få pudset formen af og få kørt sine hjælpere i stilling til valgkamp.

”Vi pudser lige formen af, og det er helt lavpraktisk, vi har allerede fundet ud af at slikpinde virker bedre en bolcher,” griner folketingspolitikeren, som er valgt i Kalundborgkredsen og er borgernes lokale talerør på Christiansborg.

Jacob Jensen har været medlem af Folketinget i 14 år og er i dag finansordfører for Venstre. Blandt mærkesagerne han vil kæmpe for, er motorvejen til Kalundborg, H.C. Andersen kulturcenter på Lerchenborg, ingeniøruddannelse i Kalundborg og kampen mod vindmøller i Jammerland Bugt.

Jacob Jensen håber selvfølgelig at mange vil sætte sit kryds ved ham, men er man mere til rød blok har han indgået et samarbejde med Rasmus Horn Langhoff fra Socialdemokratiet.

”Rasmus Horn Langhoff og jeg har lavet en deal, at er der en som ikke vil stemme på blå blok, så anbefaler jeg Rasmus, og omvendt, det er bedre at få valgt en her fra området end en fra Lolland, og det er blevet rigtigt godt modtaget,” fortæller Jacob Jensen, mens der deles ud af flyers, bolcher og slikpinde.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0