AnnonceLuk annonce
Folkemødet er også en folkefest

05-04-2019

Folkemødet skal være en fest for hele familien. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Når Folkemøde Kalundborg i Høng løber af stablen sidst i maj, kommer det til at foregå på parkeringspladsen ved Høng Centret, og det er arrangørerne rigtig glade for. Ydermere er det, udover at være et folkemøde, også en folkefest.

Folkemøde Kalundborg i Høng foregår lørdag den 25. maj 2019, og i stedet for at afholde folkemødet, hvor man plejer, flyttes det store folkemøde set-up nu til parkeringspladsen ved Høng Centret til stor glæde for mange. Idéen er, at man laver folkemødet til en folkefest, og dermed får endnu flere til at deltage Udover alt, hvad vi kender fra Folkemøde Kalundborg i Høng med debatter i opstillede telte og udstillinger fra forskellige foreninger, vil der nu også være underholdning dagen lang, og arrangørerne vil ligeledes forsøge at få en række lokale gårdbutikker med på folkemødet, hvor de kan vise/sælge deres varer.

Igen i 2019, er det John Højbusk, initiativtager til Folkemøde Kalundborg i Høng, der er tovholder for arbejdsgrupperne. Det er i øvrigt femte år, at der bliver afholdt Folkemøde i Høng, og folkene bag glæder sig til at lave det hele lidt anderledes i år.

Vi vil rigtig gerne vil se en masse gårdbutikker til folkemødet. Det handler om iværksætteri på alle måder. Hvad enten man sælger vin, øl, slik, garn, keramik, eller hvad det nu kan være, vil vi rigtig gerne, at man kommer og deltager. Det handler selvfølgelig først og fremmest om iværksætteri på Vestsjælland. Jeg har skrevet til omkring 50 gårdbutikker, men mangler endnu at høre fra rigtig mange, og det håber jeg selvfølgelig at gøre,” siger John Højbusk. 

En folkefest

John Højbusk understreger, at det stadig er et folkemøde med de vanlige politiske debatter osv., men at de meget gerne vil lave det til en folkefest også. Derfor har de forsøgt at lave lidt om på flere af tingene i år, så der kommer endnu flere og deltager den 25. maj. 

”Det er et folkemøde, hvor bl.a. EU, Kattegatforbindelsen, og hvad der ellers sker lokalt i Kalundborg, vil blive diskuteret, men det er også en folkefest. Alene det at stå ved Høng Centret, hvor der kommer mange forskellige mennesker sådan en dag, er en god idé,” siger han.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0