AnnonceLuk annonce
Kræver gode uddannelser til Vestsjælland

04-04-2019

kontakt@tv-kalundborg.dk

Folketingets uddannelsesformand kræver gode uddannelser til Vestsjælland

Formand for Folketingets Uddannelses- og Forskningsudvalg, Socialdemokraten Rasmus Horn Langhoff, lancerer nu sin uddannelseskampagne under temaet ’godeuddannelser.dk’. Det sker ovenpå en lang række besøg hos uddannelsesinstitutioner og virksomheder på Vestsjælland og nu er uddannelsesformanden klar med sit samlede uddannelsesudspil, med fokus på Vestsjælland. Her kræver Rasmus Horn Langhoff, at der oprettes en række nye uddannelser til Vestsjælland og et generelt løft af uddannelsesniveauet: 

”Tiden er inde til, at vi styrker hele uddannelsesområdet. Det er afgørende for Danmark, at man kan få sig en god uddannelse, og dermed også være rustet til fremtiden – uanset hvor man bor i landet. Det kræver blandt andet flere lokale uddannelsestilbud, flere praktikpladser, bedre muligheder for efteruddannelse og en styrket folkeskole,” siger Rasmus Horn Langhoff, som er født og opvokset på Vestsjælland, som han også repræsenterer i Folketinget.

 

Uddannelsesformanden foreslår blandt andet, at der oprettes en ny læreruddannelse på Vestsjælland, gerne med adresse i både Slagelse og Holbæk, så man ifølge Langhoff, får den bedste uddannelsesspredning. Desuden foreslår Langhoff, at der etableres en maskinmesteruddannelse i Kalundborg. Pt. er region Sjælland den eneste region, som ikke kan uddanne maskinmestre. Det vil Rasmus Horn Langhoff altså ændre på.

”Vi skal have en maskinmesterskole til Kalundborg. Og vi skal have læreruddannelsen tilbage til Vestsjælland, gerne så den kan tages i både Slagelse og Holbæk. Alt sammen for at sikre vi kan få den arbejdskraft der er behov for, og for at sikre unge bedre uddannelsesmuligheder. Og så skal vi have stoppet regeringens planlagte besparelser på uddannelse, som er gift for Vestsjælland,” afslutter Rasmus Horn Langhoff. 

Derfor lancerede uddannelsesformanden i går kampagnen ’godeuddannelser.dk’, som altså også kan findes på hjemmesiden www.godeuddannelser.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0