AnnonceLuk annonce
Loxam Day med pølser og konkurrence

01-04-2019

Afdelingsleder Martin Kjeldsen inviterer til Loxam Day på fredag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Udlejningsfirmaet Loxam på Stejlhøj, inviterer alle interesserede til ’Loxam Day’ på fredag, hvor der bl.a. bydes på grillpølser og revelsben.

På fredag d. 5. april fra kl. 11 til 15, inviterer Loxam i Kalundborg til Åbent Hus, på Stejlhøj 24 i Kalundborg.

Her er alle interesserede velkomme til at komme forbi og få en snak med firmaets medarbejdere, som byder på noget at drikke samt lækkerier fra grillen.

”Vi kalder det Loxam Day, fordi det er et internationalt firma, og det handler egentlig mest om, at vi får tid til at snakke lidt med vores kunder i en ellers ret travl hverdag,” siger Martin Kjeldsen, der er afdelingsleder i Kalundborg afdelingen.

Sikkerhedsquiz

Alle der møder op til Loxam Day har mulighed for at deltage i en konkurrence, hvor præmien er rødvin.

Loxam i Kalundborg er blot en af 29 afdelinger, den franske virksomhed har i Danmark. De udlejer diverse maskiner ud til både større og mindre virksomheder samt private, alt lige fra en boremaskine og til store gravemaskiner på 25 tons.

Loxam er Europas største udlejer af maskiner, jord- og anlægsmateriel, lifte, liftvogne, moduler og skurvogne. Loxam har 29 afdelinger i Danmark med ca. 300 medarbejdere, heraf en afdelijng i Kalundborg, og en materielportefølje på mere end 17.000 enheder. Loxam er til stede i 22 lande.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0